Το Auto Illustrierte βράβευσε τη σειρά 595/695 της Abarth

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κοινό του Auto Illustrierte, του  δημοφιλέστερου περιοδικού αυτοκινήτου στην Ελβετία, ανέδειξε τη σειρά 595/695 της Abarth ως το καλύτερο μικρό αυτοκίνητο.

Σε μια αγορά με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, όπως αυτή της Ελβετίας, η φιλοσοφία της Abarth που βασίζεται στο δίπτυχο «στιλ και απόδοση» κατάφερε να κερδίσει για ακόμα μια φορά το κοινό.

Στο πλαίσιο του θεσμού “Best Cars” του Auto Illustriete, του σημαντικότερου περιοδικού αυτοκινήτου της Ελβετίας, η σειρά 595/695 της Abarth κατέκτησε για ακόμα μια φορά τον τίτλο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Η ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες του περιοδικού περιλάμβανε 422 μοντέλα χωρισμένα σε 13 κατηγορίες.

Η νέα επικράτηση για τα μοντέλα της Abarth επιβεβαιώνει τη δημοφιλία που απολαμβάνουν σε σταθερή βάση τα μικρά σπορ αυτοκίνητα του Ιταλού κατασκευαστή. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο μοναδικό συνδυασμό ξεχωριστού στιλ και ανόθευτης οδηγικής ευχαρίστησης που προσφέρουν οι εκδόσεις της σειράς 595/695. Την ίδια στιγμή, η μάρκα προχώρησε σε μια απλοποίηση της γκάμας με στόχο ο αγοραστής να μπορεί να διαμορφώνει με μεγαλύτερη ευκολία και διαφάνεια το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Και οι δύο εκδόσεις παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα 1.4 T-Jet, ο οποίος στην έκδοση 595 αποδίδει 165 ίππους και στην έκδοση 695 180 ίππους, ενώ σε κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αμαξώματος hatchback ή cabrio, όπως επίσης και η επιλογή χειροκίνητού ή αυτόματου κιβωτίου. Τέλος η διάθεση πακέτων εξοπλισμού δίνει τη δυνατότητα ο αγοραστής να προχωρήσει στην περαιτέρω εξατομίκευση του αυτοκινήτου του, εστιάζοντας ανάλογα με τις προτιμήσεις του στο στιλ ή στην απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Η νέα σειρά 595/695 της Abarth είναι διαθέσιμη για παραγγελίες στην ελληνική αγορά με τιμές από 23.900 ευρώ για το Hatchback και 25.900 για το Cabrio. Το σύνολο των εκδόσεων καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

Προηγούμενο άρθροWhat Car ?: διακρίσεις για τα Hyundai i20 N και Santa Fe
Επόμενο άρθροFord: νέα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας