Το DNA της Audi «Πρωτοπορία μέσω της Τεχνολογίας» κέρδισε τις προτιμήσεις κατά συντριπτική πλειονότητα των μελών του Κοινοβουλίου καθώς και πολλών αρχηγών κομμάτων, οι οποίοι επέλεξαν τα premium μοντέλα της μάρκας  για τις μετακινήσεις τους.

Η Audi που διακρίνεται για την ποιότητα, την τεχνολογία, την ασφάλεια και την πρωτοπορία με ισχυρή εταιρική ευθύνη για το περιβάλλον και την κοινωνία, στοχεύει στο να παρέχει premium κινητικότητα με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.

Το όραμα της Audi είναι η διαμόρφωση premium κινητικότητας με τρόπο που να είναι τόσο εφικτή όσο και βιώσιμη, από τη στιγμή της αγοράς του αυτοκινήτου μέχρι τη φάση της ιδιοκτησίας και της χρήσης του και μέχρι τη μεταπώλησή του ενώ εργάζεται για την εισαγωγή περίπου 30 ηλεκτροκίνητων μοντέλων στην αγορά μέχρι το 2025.

Στόχος της μάρκας να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά περίπου 30% σε μόλις πέντε χρόνια ενώ παράλληλα δεσμεύεται να είναι ουδέτερη ως προς τον άνθρακα μέχρι το 2050. Επιπλέον, όλες οι εγκαταστάσεις της Audi επιδιώκουν φιλόδοξους στόχους και μειώνουν σταδιακά τις περιβαλλοντικά σημαντικές τιμές για τους δείκτες KPIs των εκπομπών CO₂, της ενέργειας, του γλυκού νερού, των οργανικών διαλυτών και των αποβλήτων. Μέχρι το 2025, ο στόχος είναι να επιτευχθούν καθαρές μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για όλα τα εργοστάσια της Audi.

Προηγούμενο άρθροRafale E-Tech 4X4 300 hp, το κορυφαίο Renault
Επόμενο άρθροΔιαθέσιμο το BYD SEAL U στην Ελλάδα