Συνεργασία Echoes - Volkswagen Group για δεδομένα

Η συνεργασία των Echoes (κορυφαίος πάροχος λύσεων δεδομένων συνδεδεμένων οχημάτων) – Volkswagen Group Info Services AG, επιτρέπει την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε βασικά δεδομένα οχημάτων από μάρκες του Ομίλου Volkswagen, όπως Audi, Cupra, Skoda, Seat και Volkswagen Passenger Cars, παρέχοντας τη δυνατότητα στους fleet managers να ενσωματώνουν και να διαχειρίζονται απρόσκοπτα ένα ευρύτερο φάσμα οχημάτων στους στόλους τους.

Αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητες παρακολούθησης οχημάτων, γεωγραφικής θέσης και fleet management των λύσεων της Echoes, προσφέροντας στους στόλους σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση, την κατάσταση και την τοποθεσία του οχήματος.

Η συνεργασία με την Volkswagen Group Info Services θα παρέχει στην Echoes πρόσβαση στα εγγενή δεδομένα κατασκευαστών Audi, Cupra, Skoda, Seat και Volkswagen, επιτρέποντας στους fleet managers να εκμεταλλεύονται πλήρως τις υπηρεσίες γεωεντοπισμού, τα διαγνωστικά και τα αναλυτικά στοιχεία απόδοσης απευθείας από το σύστημα τηλεματικής του οχήματος. Έτσι εξασφαλίζεται μειωμένος χρόνο διακοπής λειτουργίας, βελτιωμένη ασφάλεια των οχημάτων και μεγαλύτερη διαφάνεια μέσω ακριβών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα της Echoes επιτρέπει στους fleet managers να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένα δεδομένα οχημάτων χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης υλικού, παρέχοντας γρήγορη, απομακρυσμένη συνδεσιμότητα, με πάνω από 90% συμβατότητα με κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων.

Προηγούμενο άρθροACEA: όχι άλλη ρύθμιση ανταλλαγής δεδομένων οχημάτων
Επόμενο άρθροΗ ανάλυση της JATO Dynamics για τις ταξινομήσεις BEV