Η UBench, βελγική εταιρεία λύσεων λογισμικού που ειδικεύεται στην ψηφιοποίηση υπηρεσιών fleet management, ανακοίνωσε την στρατηγική της συνεργασία με την DHL Express, παγκόσμιο ηγέτη υπηρεσιών logistics και παράδοσης δεμάτων.

Η DHL Express δίνει σταθερά προτεραιότητα στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της μελλοντικής διασφάλισης διαχείρισης του στόλου της. Με σαφή εστίαση στη βελτιστοποίηση λειτουργιών και στη διασφάλιση της επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο στο οικοσύστημά της, η DHL Express, με Υπεύθυνο Στόλου τον Steven Van Den Bosch, επέλεξε ως αξιόπιστο συνεργάτη την UBench για να επιτύχει αυτόν τον μετασχηματισμό.

«Σε μια εποχή όπου η ταχύτητα και η ακρίβεια είναι πρωταρχικής σημασίας, αυτή η συνεργασία πιστοποιεί την δέσμευση της DHL στην αριστεία και την καινοτομία», δήλωσε ο Manuel Medinger, CEO της UBench. “Είμαι ευτυχής για την συνεργασία και την ευκαιρία να μεταμορφώσω το τοπίο διαχείρισης στόλου της DHL. Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της UBench να προσφέρει λύσεις αιχμής και συνιστά σημαντικό ορόσημο για τον κλάδο.”

Ο Steven Van Den Bosch, επικεφαλής της ομάδας DHL Express Fleet, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: “Είμαστε ευτυχείς που ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με την UBench, θέτοντας νέα πρότυπα διαχείρισης στόλου για βελτίωση των υπηρεσιών μας, δεδομένου ότι ο στόλος είναι θεμελιώδης για την επιχείρησή μας. Τώρα πλέον όλες οι επικοινωνίες μεταξύ της DHL, των οδηγών, των συνεργείων επισκευής και των ειδικών θα διεξάγονται ψηφιακά και σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πλατφόρμας UBench. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση, χαμηλότερο κόστος και, κυρίως, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στόλου.”

Η προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα της UBench θα αποτελεί τον κόμβο επικοινωνίας μεταξύ της DHL, των οδηγών της, των ειδικών ομάδων επισκευών και κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, όπως η CED. Αυτό το ψηφιακό άλμα θα φέρει πρωτόγνωρη λειτουργική απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια της Opel Γιαννίρης στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΒραβείο στην Goodyear για τα χειμερινά ελαστικά