Από αριστερά: Ο Uwe Hochgeschurtz, COO Enlarged Europe - Stellantis και ο Konstantin Sixt Co-CEO της SIXT

Κατόπιν συμφωνίας πολλών δισ. ευρώ, που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2024, οι Stellantis και SIXT πέτυχαν ένα αξιοσημείωτο ορόσημο: 30.000 οχήματα παραδόθηκαν εντός πενταμήνου.

Οι δύο εταιρείες ανέφεραν την επιτυχή έκβαση της συνεργασίας τους. Τους πρώτους 5 μήνες του 2024, η Stellantis παρέδωσε περίπου 30.000 οχήματα στη SIXT μόνο στην Ευρώπη, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 50 μοντέλα εννέα εμβληματικών μαρκών. Αυτός ο στόλος διαθέτει μεγάλη γκάμα οχημάτων, από αυτοκίνητα πόλης έως SUV και μεγάλη γκάμα συστημάτων κίνησης, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρία (BEV), όλα τελευταίας τεχνολογίας λογισμικού και συστημάτων ψυχαγωγίας. Η συνεργασία παρέχει τη δυνατότητα στη SIXT να αποκτήσει έως και 250.000 οχήματα για τον στόλο ενοικίασής της στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική την επόμενη τριετία. Οι μέχρι σήμερα παραδόσεις υπογραμμίζουν την καλή πορεία των δύο εταίρων.

Από την έναρξη της συνεργασίας, οι πελάτες της SIXT που επέλεξαν όχημα Stellantis έμειναν ικανοποιημένοι από την εμπειρία. Συνολικά, έχουν καλύψει περισσότερα από 300 εκατομμύρια χιλιόμετρα με αυτοκίνητα Stellantis της SIXT από τις αρχές του 2024. Τα θετικά σχόλια καταδεικνύουν τη δημοτικότητα μαρκών όπως Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Jeep®, Opel/Vauxhall, Peugeot, Maserati, καθώς και Επαγγελματικών Οχημάτων και πολλοί πελάτες σκέπτονται να αγοράσουν τα οχήματα που ενοικίασαν.

Ο Uwe Hochgeschurtz, CΟO της Stellantis Ευρύτερης Ευρώπης, δήλωσε: “Με τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τη SIXT, εκπληρώνουμε τις δεσμεύσεις μας για καθαρή, ασφαλή και οικονομικά προσιτή κινητικότητα. Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε την παράδοση του 30.000ού οχήματος στην SIXT το 2024. Αυτό το ρεκόρ σε τόσο σύντομη περίοδο αποτελεί απόδειξη της ισχυρής συνεργασίας μας. Η τελευταία παράδοση ήταν μια ολοκαίνουργια Lancia Ypsilon, ένα υπέροχο αυτοκίνητο που θα πρωτοστατήσει. στην εκ νέου κατάκτηση της Ευρώπης από την Lancia Η παρουσία του Co-CEO της SIXT, Konstantin Sixt και του CEO της Lancia, Luca Napolitano, ήταν μεγάλη τιμή για μένα».

Ο Konstantin Sixt, Co-CEO της SIXT, είπε από την πλευρά του: «Είναι υπέροχη αυτή η επιτυχημένη συνεργασία και καλωσορίζουμε το 30.000ό από τα πολλά συναρπαστικά οχήματα της Stellantis στον στόλο μας. Αυτή είναι μόνον η αρχή. Ευχαριστώ ειλικρινά τις ομάδες της Στελλάντη και της SIXT για την εξαιρετική συνεργασία τους. Η συνεργασία με έναν προοδευτικό κατασκευαστή αυτοκινήτων πλήρους εμβέλειας, όπως η Stellantis, υπογραμμίζει τη φιλόδοξη αναπτυξιακή μας στρατηγική και την υπόσχεσή μας να παρέχουμε στους πελάτες την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες τους».

Προηγούμενο άρθροΗ AVIN προσκαλεί τους οδηγούς σε «Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»
Επόμενο άρθροΗ Tesla προσφέρει εκπτώσεις σε στόλους