Νέο προνομιακό πρόγραμμα Eco Deal για το Mazda CX-60 PHEV, το πιο ισχυρό μοντέλο δρόμου που έχει κατασκευάσει η ιαπωνική μάρκα.

Το CX-60 αποτελεί την πρόταση της Ιαπωνικής μάρκας για την κατηγορία των πολυτελών SUV. Πριν ένα χρόνο η Mazda παρουσίασε το πρώτο της Plug in Hybrid και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο δρόμου που είχε ποτέ κατασκευάσει, αποδίδοντας 327hp. Από την πρώτη στιγμή οι Ευρωπαϊκές αγορές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το κορυφαίο SUV και μέσα σε 12 μήνες είχαν ήδη καταγραφεί 30,000 πωλήσεις.

Με την παρουσίαση του CX-60 PHEV, η Mazda κάνει ένα ακόμα βήμα για τη μείωση των εκπομπών του στόλου της, ακολουθώντας το στόχο της να επιτύχει την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050.

Πιστή στη δέσμευσή της ιαπωνικής εταιρείας να προσφέρει αυτοκίνητα που σέβονται το περιβάλλον, η Mazda Autoone, ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος της Mazda στην Ελλάδα, παρουσιάζει το ευέλικτο πρόγραμμα Eco Deal.

Το πρόγραμμα Eco Deal

Το πρόγραμμα Eco Deal προσφέρει μία ευέλικτη λύση για την απόκτηση ενός Mazda CX-60 Plug in Hybrid με μία από τις παρακάτω προνομιακές επιλογές:

α) Προνομιακό επιτόκιο 3,9% ή

β) Αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2.000 ευρώ με ΦΠΑ ή

γ) Επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2.000 ευρώ με ΦΠΑ

Ειδικότερα για την κάθε επιλογή ισχύουν τα ακόλουθα:

α) Προνομιακό επιτόκιο 3,9%

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Ονομαστικό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/1975).
  • Προκαταβολή από 30%.
  • Διάρκεια Χρηματοδότησης: έως 60 μήνες.
  • Μηνιαίες σταθερές δόσεις.
  • Διαθέσιμο για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δυνατότητα ενσωμάτωσης ασφάλειας δανείου ή δόσεων.

Το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance και είναι επιδοτούμενο από την Mazda Autoone.

β) Αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2. 000 ευρώ με ΦΠΑ

Εναλλακτικά o νέος πελάτης Mazda μπορεί να επιλέξει την αναβάθμιση εξοπλισμού και να επωφεληθεί με το ποσό των 2,000€.   Έτσι λοιπόν μπορεί αντί για την έκδοση Prime Line να επιλέξει την Exclusive Line χωρίς επιβάρυνση, ή αντί για την Exclusive Line να επιλέξει τη Homura ή αντί για την έκδοση Homura να επιλέξει την έκδοση Takumi. Το όφελος των 2,000€ διατηρείται ακόμα και όταν επιλέξει έκδοση με επιπλέον πακέτο / πακέτα εξοπλισμού όπως DRIV-P / Πακέτο υποβοήθησης του οδηγού, COM-P / πακέτο άνεσης, CON-P / πακέτο ευκολιών και ήχου ή PAN-P / πακέτο πανοραμικής ηλιοροφής.

γ) Επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2. 000 ευρώ με ΦΠΑ

Σαν τρίτη επιλογή μπορεί ο νέος πελάτης  να επωφεληθεί από την επιδότηση ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου με όφελος αξίας 2,000€ με ΦΠΑ.

Το πρόγραμμα Eco Deal ισχύει για παραγγελίες Mazda CX-60 PHEV μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Το Mazda CX-60 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και προσφέρεται με έξι χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Στο βίντεο εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Προηγούμενο άρθροΗ Renault ανακοίνωσε οκτώ νέα μοντέλα
Επόμενο άρθροDucati Superquadro Mono, σημείο αναφοράς