Η Alfa Romeo θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου B-SUV της, Junior, στην έκθεση αυτοκινήτου «Auto Athina 2024». Από το Σάββατο 5 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο.


Η Alfa Romeo Junior, με μήκος 4,17 μ., υπόσχεται να φέρει έναν νέο αέρα στην κατηγορία των σπορ B-SUV, διευρύνοντας το κοινό της μάρκας και δημιουργώντας μια νέα γενιά φανατικών «Alfisti». Παράλληλα, θα συνεχίσει να τροφοδοτεί το πάθος των πιστών φίλων της εταιρείας με τις μοναδικές οδηγικές εμπειρίες που προσφέρει.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε δύο κύριες εκδόσεις: την αμιγώς ηλεκτρική Elettrica, με ισχύ 156 ίππων και αυτονομία 400 χιλιομέτρων, και την υβριδική Ibrida, που αποδίδει 136 ίππους. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την καθημερινή ευχρηστία, διατηρώντας την οδηγική απόλαυση στο επίκεντρο.
Την παρουσία της Alfa Romeo στην έκθεση Auto Athina θα πλαισιώσουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, η Tonale της κατηγορίας των C-SUV, αλλά και οι εμβληματικές Giulia και Stelvio που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό.

Προηγούμενο άρθροCUPRA Tavascan: Tο πρώτο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας στην Auto Athina 2024
Επόμενο άρθροΠολλαπλό «παρών» από Mercedes και Smart