Ο Steffen Reiche (αριστερά) αναλαμβάνει μέλος του ΔΣ, αρμόδιος για την Παραγωγή και τα Logistics της Volkswagen Commercial Vehicles, διαδεχόμενος τον Josef Baumert

Ο Steffen Reiche, επί του παρόντος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Παραγωγής & Διοίκησης Παραγωγής της SAIC Volkswagen στην Anting/Σαγκάη, θα αναλάβει μέλος του ΔΣ, αρμόδιος για την Παραγωγή και τα Logistics της Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) την 1η Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Ο Steffen Reiche διαδέχεται τον Josef Baumert, ο οποίος είχε αυτόν τον ρόλο για πάνω από δέκα χρόνια.

Ο Steffen Reiche εργάζεται στο Volkswagen Group επί 30 χρόνια σχεδόν και έχει αναλάβει διάφορες διεθνείς διευθυντικές θέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πάντα σε θέματα παραγωγής. Ο κ. Reiche είναι επί του παρόντος Μέλος του ΔΣ αρμόδιος για την Παραγωγή και τη Διοίκηση Προϊόντων στην κοινοπραξία SAIC Volkswagen στην Κίνα. Προηγουμένως, διετέλεσε CEO και Πρόεδρος της Volkswagen στο Μεξικό από το 2018 έως το 2021, υπεύθυνος για την παραγωγή σε ολόκληρη την περιοχή της Βόρειας Αμερικής. Υπήρξε, ακόμα, Διευθυντής Εργοστασίου στη SEAT στο Martorell της Ισπανίας, Επικεφαλής Διοίκησης Παραγωγής της Volkswagen στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και Επικεφαλής Σχεδιασμού Μάρκας στη Volkswagen AG. Γεννήθηκε στη Δρέσδη, σπούδασε μηχανικός παραγωγής και μηχανολόγος μηχανικός στο Μαγδεμβούργο και το Μπρίστολ και ξεκίνησε την καριέρα του στον Volkswagen Group τον Νοέμβριο του 1995.

Ο Josef Baumert θα αποχωρήσει από το Volkswagen Group μετά από περισσότερα από 10 χρόνια θητείας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της VWCV και σχεδόν 30 χρόνια συνολικά στον Όμιλο.

Προηγούμενο άρθροΕπιπλέον κίνητρα στους αυτοκινητιστές για “πράσινα ταξί”
Επόμενο άρθροH Ayvens δημιουργεί το μεγαλύτερο Mobility Centre στην Ελλάδα