Ο Kevin Bangston διορίστηκε Πρόεδρος και CEO της Daimler Truck Financial Services North America, αντικαθιστώντας τον Richard Howard που αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί μετά από 31 επιτυχημένα χρόνια στην εταιρεία.

Ο Kevin Bangston θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2024. Αυτή τη στιγμή είναι Πρόεδρος και CEO της Thomas Built Buses and Freightliner Custom Chassis Corporation. Στη νέα του θέση θα είναι υπεύθυνος για την Daimler Truck Financial Services (DTFS) στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Ο Kevin Bangston έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των μεταφορών και έχει την τεχνογνωσία να οδηγήσει την DTFS στη Βόρεια Αμερική στην νεά εποχή. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Daimler Truck North America (DTNA) το 2001, εργαζόμενος στον εταιρικό χρηματοοικονομικό τομέα. Η επιτυχία του σε διάφορους ρόλους οδήγησε σε διεθνείς ηγετικές θέσεις στη Γερμανία, την Ινδονησία και την Ιαπωνία.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και περήφανος που μπορούμε να έχουμε τον Kevin στην ηγετική ομάδα της Daimler Truck Financial Services», δήλωσε ο Stephan Unger, CEO της Daimler Truck Financial Services GmbH. «Με τις ηγετικές του ικανότητες, την εμπειρία του και τη βαθιά γνώση του κλάδου των μεταφορών, ο Kevin θα αναπτύξει περαιτέρω την επιχείρησή μας και θα οδηγήσει τον μετασχηματισμό μας στη Βόρεια Αμερική από καθαρά χρηματοοικονομικό πάροχο σε ολοκληρωμένο πάροχο υπηρεσιών επαγγελματικών οχημάτων».

«Το αποδεδειγμένο ιστορικό ηγεσίας του Kevin και η ευρεία εμπειρία τόσο στο DTNA όσο και στον ευρύτερο οργανισμό της Daimler Truck εγγυόνται την επιτυχία στη νέα του θέση», δήλωσε ο John O’Leary, Πρόεδρος και CEO της DTNA. «Ανυπομονούμε να συμμετάσχει στην Operating Committee της DTNA και να συνεργαστούμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας την κορυφαία υπηρεσία και υποστήριξη που περιμένουν και αξίζουν.

 

Προηγούμενο άρθροFord Kuga, διαθέσιμο με κινητήρα βενζίνης 1.5L EcoBoost 186PS
Επόμενο άρθροVolvo Cars: Οι παγκόσμιες πωλήσεις αυξήθηκαν 6% τον Ιούλιο 2024