Ο Christopher Puth Διευθύνων Σύμβουλος BMW Group Hellas

Από την 1η Μαΐου 2024, ο Christopher Puth, ο οποίος κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του BMW Group Σλοβενίας από τον Αύγουστο του 2019, θα συνεχίσει την καριέρα του ως Διευθύνων Σύμβουλος στο BMW Group Hellas.

Ο κ. Puth θα διατηρήσει παράλληλα τις τρέχουσες αρμοδιότητές του για τις εισαγωγές στις αγορές της Μάλτας, της Κύπρου και της Κροατίας.

Ο Christopher Puth εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group το 2003, όπου εργάστηκε σε διάφορες θέσεις που σχετίζονται με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε πολλές τοποθεσίες στη Γερμανία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Pörringer + Schindler LLC ως διευθυντής τεχνολογίας παραγωγής. Ως απόφοιτος μηχανολογίας και Master of Business Marketing, διαθέτει τεχνολογικές και διοικητικές δεξιότητες, τις οποίες εφαρμόζει με επιτυχία στις επιχειρήσεις.

Ο Andreas Sieben, ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas τα τελευταία 3,5 χρόνια, θα αναλάβει εγκατασταθεί  στη Γερμανία όπου θα αναλάβει νέα καθήκοντα ως Επικεφαλής του τομέα Customer Support στη Γερμανία.

Ο κ. Sieben έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία του BMW Group στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η BMW κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις των τελευταίων 13 ετών στην εγχώρια αγορά και ειδικά για το 2023, η πολυτελής μάρκα έφτασε στα υψηλά προ ύφεσης επίπεδα πωλήσεων.

Ομοίως, η MINI σημείωσε νέο ιστορικό υψηλό πωλήσεων με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Με τον κ. Sieben στο τιμόνι του BMW Group Hellas, η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων το 2023, επιτυγχάνοντας μια αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 30% (συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά) για τα οχήματα BMW / BMW i και MINI.

Προηγούμενο άρθροΗ Hyundai Motor Europe παρουσίασε το νέο i20 N Line
Επόμενο άρθροΕπίσημος Διανομέας της BYD στην Ελλάδα ο Όμιλος Σφακιανάκη