Angus Robertson (αριστερά), Pim De Weerd

Η πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας Philips, με έδρα την Ολλανδία, όρισε τον Angus Robertson Global Category Manager Fleet, από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο κ. Robertson διαδέχθηκε τον Pim De Weerd, μετά από τρίμηνη περίοδο παράδοσης, από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο. Είναι υπεύθυνος για περίπου 12.000 οχήματα παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 4.500 στην περιοχή EMEA.

Μιλώντας με το Fleet Europe, ο Angus Robertson εξήγησε πως οι ευθύνες του θα είναι κάπως διαφορετικές από αυτές του προκατόχου του: «Έχω αναλάβει τα νέα καθήκοντα του Category Sourcing Director – HR Services, στη μεταβατική λειτουργία Διαχείρισης Δαπανών της Philips, για την απόδοση αξίας στην κατηγορία Μισθωμένων Αυτοκινήτων».

Ο κ. Robertson εντάχθηκε στη Philips τον Σεπτέμβριο, με εμπειρία παγκόσμιων έμμεσων προμηθειών στους τομείς των ποτών, των Ταχέως Διακινούμενων Καταναλωτικών Αγαθών (FMCG), Πετρελαίου & Αερίου και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Ο στόχος του για το 2022: «Μεταξύ πολλών άλλων βασικών πρωτοβουλιών, η εστίαση έγκειται στη μετρήσιμη πρόοδο της Κινητικότητας της Philips».

«Ανυπομονώ να συνεχίσω τη σπουδαία δουλειά του Pim σε αυτόν τον τομέα. Σε συνεργασία με την επιχείρηση, θα διευκολύνουμε την επιτυχή εφαρμογή στρατηγικών, με αξιόπιστες περιφερειακές αποδόσεις, ειδικά στην Ευρώπη».

Μετά από 14 χρόνια στη Philips, ο κ. De Weerd αποχώρησε. Μιλώντας για τηνκύρια εμπειρία από την θητεία του ως Υπεύθυνου Παγκόσμιου Στόλου & Κινητικότητας της Philips, είπε: «Η μετάβαση από τον Στόλο στη Διαχείριση Κινητικότητας είναι ο πιο ουσιαστικός μετασχηματισμός της καριέρας μου στη Philips. Επιταχύνει την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, με αποτέλεσμα ένα πρότυπο κινητικότητας πιο ευέλικτο, βιώσιμο και αποτελεσματικό από το προηγούμενο».

Ο κ. De Weerd θα συνεχίσει να υποστηρίζει εταιρείες με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας, ως ανεξάρτητος σύμβουλος κινητικότητας.

Προηγούμενο άρθροΜεγαλύτερη αυτονομία για τα ηλεκτροκίνητα στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΤο Ride Pilot της Volvo Cars λανσάρεται στην Καλιφόρνια