Η DS Automobiles ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα «Premium Upgrade» που δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το DS 3 της προτίμησής τους, προσφέροντας ένα άκρως δελεαστικό πακέτο αναβάθμισης εξοπλισμού, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. 

Ξεχωριστό για το μοναδικό του design, με εκλεπτυσμένη σιλουέτα που παραπέμπει σε γλυπτό, σε συνδυασμό με την απόλυτη ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και δυναμισμού, το DS 3 απευθύνεται σε αγοραστές που αναζητούν την αποκλειστικότητα και επιθυμούν να απολαμβάνουν το avant – garde στυλ, τον high-tech χαρακτήρα και την πολυτέλεια με την μέγιστη άνεση, την ασφάλεια και την ποιότητα κύλισης που το χαρακτηρίζει.

Βασιζόμενο στην “multi-energy” πλατφόρμα CMP, κατάλληλη για διαφορετικά συστήματα κίνησης, το DS 3 είναι το μοναδικό Premium Urban SUV με τις περισσότερες επιλογές κινητήρων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών (διαθέσιμο σε 100% ηλεκτρικό, Hybrid, Βενζίνη και Diesel).

Το πρόγραμμα «Premium Upgrade» της DS απογειώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το συγκεκριμένο μοντέλο να ξεχωρίζει σε κάθε έκδοση, προσθέτοντας επιπλέον εξοπλισμό στους τομείς της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας, με όφελος για τον αγοραστή που ανέρχεται από 3.000 ευρώ έως και 3.800 ευρώ ανάλογα με την έκδοση.

Συγκεκριμένα, το εξοπλιστικό πακέτο “Premium Upgrade” περιλαμβάνει την δωρεάν τοποθέτηση:

  • Έγχρωμου Head Up Display,
  • Διαισθητικού φωνητικού βοηθού DS IRIS System,
  • 3D Connected Navigation,
  • Κάμερας οπισθοπορείας (εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο)
  • Καμερών 360° Vision (εκδόσεις με αυτόματα κιβώτια, ΕΑΤ8 ή e-DCS6),
  • Αισθητήρων παρκαρίσματος εμπρός και πίσω,
  • Συστήματος επόπτευσης νεκράς γωνίας (Blind Spot Detection)

Το πρόγραμμα αναβάθμισης εξοπλισμού «Premium Upgrade» οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το αναζητήσουν και σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, ενώ ισχύει και για τις νέες υβριδικές εκδόσεις.

 

Προηγούμενο άρθροΥποχρεωτικές νέες τεχνολογίες ασφάλειας οχημάτων
Επόμενο άρθροΤο σπορ ηλεκτρικό και διθέσιο Toyota FT-Se