Νέο κατάστημα Mazda Autoone στο Μαρούσι

Οι πελάτες της Mazda εξυπηρετούνται από νέο κατάστημα στο Μαρούσι. Η μάρκα αυτοκινήτων -που ανέκαθεν αμφισβητούσε το κατεστημένο πραγματοποιώντας το απροσδόκητο- κλείνει 4,5 χρόνια εμπορικής επαναλειτουργίας της στην Ελλάδα.

Τον Ιούνιο του 2019, η Mazda επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα μετά από πολυετή απουσία, υπό την αιγίδα του Ομίλου Επιχειρήσεων Συγγελίδη, για να προσφέρει την οδηγική απόλαυση Jinba Ittai στους λάτρεις της ιαπωνικής σχολής.

Μέχρι σήμερα, η Mazda έχει καταγράψει πετυχημένη πορεία πωλήσεων και συνεχόμενης ανάπτυξης. Ήδη στο πρώτο 10μηνο του 2023 έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.100 αυτοκίνητα Mazda στην Ελλάδα, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά ανάπτυξης της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μέχρι σήμερα, αριθμούσε επτά σημεία πώλησης σε όλη της Ελλάδα, πέντε στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης και Ρέθυμνο και δύο στην Αττική.

Όπως ανακοινώθηκε, τώρα πλέον προστίθεται ένα ακόμα κατάστημα στο Μαρούσι (google map). Στις εγκαταστάσεις της Autoone, στον αριθμό 30 της Λεωφόρου Κηφισίας, η Mazda βρίσκει το νέο της σπίτι για να εξυπηρετεί την περιοχή των Βορείων Προαστίων. Όλη η γκάμα αυτοκινήτων Mazda από το θρυλικό roadster MX-5 μέχρι το εμβληματικό SUV της Mazda, το CX-60 Plug in Hybrid, βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 30 αναμένοντας τους ενδιαφερόμενουςν να τα οδηγήσουν.

“Με την έλευση του νέου καταστήματος στη Λ. Κηφισίας, η Mazda διαθέτει πλέον στην Ελλάδα οκτώ σημεία πωλήσεων και 17 σημεία εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της. Όλα τα εξουσιοδοτημένα σημεία sales & after sales στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε εδώ“.

Προηγούμενο άρθροOpel επαγγελματικά, με πρόγραμμα 3-4-5-6
Επόμενο άρθροΣε έρευνα για την Αμαζονία το Volvo Environment Prize 2023