Νέες εκδόσεις MINI πρόκειται να λανσαριστούν από τον Μάρτιο σε όλα τα τρέχοντα μοντέλα της βρετανικής μάρκας, με αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού.

Από τον Μάρτιο του 2022, το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio θα κυκλοφορήσουν στην έκδοση Resolute Edition. Η έκδοση αυτή θα διατίθεται επίσης για το MINI Cooper SE. Παράλληλα, θα λανσαριστούν το MINI Clubman στην έκδοση Untold Edition και το MINI Countryman στην Untamed Edition.

Οι νέες εκδόσεις έχουν κάθε μία τη δική της αυθεντική προσωπικότητα που υποστηρίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα. Η αποκλειστική και ακριβής σχεδίαση και τα στοιχεία εξοπλισμού τονίζουν τα ιδιαίτερα γνωρίσματα κάθε μοντέλου. Η Resolute Edition, ξεκάθαρα, δίνει έμφαση στην εξατομίκευση, το παραδοσιακό στυλ, την αυτοπεποίθηση και το αδιαμφισβήτητο χάρισμα του αρχέτυπου ‘Mini’ στα πλαίσια του πολυτελούς τμήματος της συγκεκριμένης κατηγορίας. Οι πολύπλευρες ιδιότητες του MINI Clubman, σε συνδυασμό με την κομψή σχεδίαση και τη μοναδική φιλοσοφία του αμαξώματος, αναδεικνύονται με ιδιαίτερη ένταση στην Untold Edition.

Στην Untamed Edition, το MINI Countryman ενισχύει το προϊοντικό προφίλ του ως ο τέλειος σύντροφος για αυθόρμητες εκδρομές περιπέτειας εκτός των ορίων της πόλης. Κάθε ειδική έκδοση έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά με ιδιαίτερα ελκυστικά φινιρίσματα βαφής αμαξώματος και ζαντών ελαφρού κράματος, υψηλής ποιότητας σχεδιασμό εσωτερικού και αποκλειστικά διακοσμητικά στοιχεία για το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν τις νέες εκδόσεις μοντέλων MINI σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Τα στοιχεία εξοπλισμού μπορούν να συνδυαστούν, π.χ., με τα ειδικά για κάθε μοντέλο πακέτα Comfort, Driver Assistance & Connected. Μεμονωμένες επιλογές όπως σπορ κιβώτιο Steptronic, adaptive chassis, σύστημα ηχείων Harman Kardon HiFi ή πανοραμική γυάλινη οροφή διατίθενται επίσης για τις διάφορες εκδόσεις.

Προηγούμενο άρθρο“Best Car 2022” η Alfa Romeo Giulia από γερμανικό περιοδικό
Επόμενο άρθροΔιοικητικές αλλαγές στον Όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ