Ο Όμιλος Συγγελίδη καλωσόρισε στο επίσημο δίκτυο διανομέων των μαρκών Peugeot, Citroen, DS Automobiles και Οpel, την Ωμέγα Τσάπαλος Α.Ε., επί της Λεωφ. Συγγρού 196, στην Καλλιθέα.

Το νέο, υπερσύγχρονο συγκρότημα πωλήσεων, που εκτείνεται σε επιφάνεια 1.300 τ.μ, αποτελεί μια έκθεση αυτοκινήτων – κόσμημα για τα νότια προάστια της Αττικής, υποδεχόμενο τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων, σε ένα άνετο και υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον, που διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης των πελατών του, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Οι εγκαταστάσεις της Ωμέγα Τσάπαλος Α.Ε., φιλοξενούν εκθέματα από όλα τα νέα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα των Peugeot, Citroen, DS Automobiles και Opel και διαθέτει πλέον ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων για δοκιμαστική οδήγηση (Test Drive).

Η Ωμέγα Τσάπαλος Α.Ε. φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών της, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, καθώς προσφέρει μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης, που εκτείνεται από την πλήρη παρουσίαση της γκάμας τόσο των επιβατικών, όσο και των επαγγελματικών αυτοκινήτων των προαναφερόμενων μαρκών, μέχρι και την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών για εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων.

Το ωράριο λειτουργίας του συγκροτήματος πωλήσεων της Ωμέγα Τσάπαλος Α.Ε. είναι 10:00 – 20:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00 – 15:00 το Σάββατο, με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9533305.

H εταιρεία Ωμέγα Ελλάς ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια με δύο κάθετα συγκροτήματα Citroen στη Λεωφ. Κηφισού και στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία 10 έτη είναι πρώτη σε λιανικές πωλήσεις Citroen.

Η εταιρεία Τσάπαλος ΑΕ έχει 25 έτη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου με πολλές διακρίσεις κατά καιρούς στις πωλήσεις και το After Sales επί της Λεωφ. Συγγρού αλλά και στο Μοσχάτο.

Η σύμπραξη των δύο αυτών εταιρειών σηματοδοτεί τη νέα εποχή του “Multibrand” με κατεύθυνση την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Προηγούμενο άρθροΤο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Hyper Urban concept
Επόμενο άρθροΗ Lexie Alford με το Ford Explorer EV στην Ελλάδα