Μοτοδυναμική: τρίτη χρονιά στο Navarino Challenge
Από αριστερά: Θανάσης Χούντρας, εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης, Μάιρα Πασσιά, Corporate Affairs Manager Ομίλου Μοτοδυναμική, Γεωργία Παράσχου εμπνεύστρια του Humanity Greece/ photo by Zagas Photography @ Navarino Challenge

Δράσεις ΕΚΕ για την Εκπαίδευση, την Οδική Ασφάλεια, τη Στήριξη των Συνανθρώπων, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον από τον Όμιλο Μοτοδυναμική που συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Navarino Challenge.

Ο Όμιλος Μοτοδυναμική με πάθος για την κίνηση, την εξέλιξη και τη μεταμόρφωση, συνεχίζει να αναδεικνύει τις αξίες του και να υλοποιεί το όραμά του μέσα από τον αθλητισμό. Χρησιμοποιώντας ως πλατφόρμα του, το κορυφαίο wellness και sports tourism event, το Navarino Challenge που πραγματοποιείται για 12η χρονιά στην Costa Navarino, ο Όμιλος θα υλοποιήσει για τρίτη συνεχή χρονιά, μια σειρά από μοναδικές δράσεις.

Η συμμετοχή στο Navarino Challenge αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Ομίλου Μοτοδυναμική για την προώθηση της ευεξίας και του αθλητισμού. Πρόκειται για μια δυναμική συνεργασία που συνεχώς εξελίσσεται. Μέσω του event ο Όμιλος, που συμμετέχει ως Gold Sponsor της διοργάνωσης, αναδεικνύει τη συνεργασία του με τους αθλητές του, τις κοινές αξίες που έχει με το Navarino Challenge και φυσικά τα brands του τη SIXT και τη YAMAHA. Premium Mobility Partner της διοργάνωσης είναι η SIXT, μέλος του Ομίλου Μοτοδυναμική.

Στο πλαίσιο της φετινής παρουσίασης του Navarino Challenge, η Corporate Affairs Manager του Ομίλου, Μάιρα Πασσιά δήλωσε μεταξύ άλλων: «O Όμιλος Μοτοδυναμική, με ενεργή παρουσία στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), συνεχίζει να πρωτοπορεί με τη συμμετοχή του, στο κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού και ευεξίας, το Navarino Challenge. Αξιοποιούμε ως πλατφόρμα το ίδιο το event, αναδεικνύοντας τους  πυλώνες της ΕΚΕ μας: Εκπαίδευση, Οδική Ασφάλεια, Αθλητισμός, Στήριξη Συνανθρώπων μας με κινητικές δυσκολίες και Περιβάλλον. Μαζί μας θα βρίσκονται οι αθλητές μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παύλος Καγιαλής, Γιάννης Ορφανός, ενώ, θα εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας, με νέες δράσεις:

  • μέσω της συνεργασίας μας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα φιλοξενήσουμε εθελοντές φοιτητές που θα μας βοηθήσουν στην οργάνωση δράσεων βιωσιμότητας, όπως ο καθαρισμός της παραλίας της Γιάλοβας. Έτσι θα συμβάλλουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της διοργάνωσης, ενώ σκοπός μας είναι να προωθήσουμε σε συμμετέχοντες και θεατές τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.
  • Επιπλέον, μαζί με την εθελοντική ομάδα Humanity Greece, την οποία σταθερά στηρίζουμε, θα εργαστούμε για τη βελτίωση των συνθηκών και την παροχή ουσιαστικής βοήθειας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
  • Θα οργανώσουμε θεωρητικό σεμινάριο οδικής ασφάλειας «Drive Change Move Safe» με εισηγητή τον προπονητή μηχανοκίνητου αθλητισμού Θανάση Xούντρα σε παιδιά Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής
  • ενώ τα νέα παιδιά θα εκπαιδευτούν σε θέματα οδικής ασφάλειας στο Yamaha Junior Driving School powered by Μοτοδυναμική που θα οργανωθεί στο φετινό Navarino Challenge.
  • Μαζί με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης, ambassador του ομίλου μας, Δημήτρη Παπανικολάου θα οργανώσουμε μια Ημερίδα Diversity σε σχολεία της περιοχής του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
  • Τέλος, θα συμμετέχουμε με προσωπικά είδη των αθλητών μας στη φιλανθρωπική δράση του «Sharing is Caring» που φέτος θα υποστηρίξει 12 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Οι ενέργειες ΕΚΕ είναι ζωτικό μέρος της εταιρικής στρατηγικής μας. Μέσω αυτών, επιδιώκουμε να αναπτύξουμε δράσεις που αντικατοπτρίζουν τις αξίες της εταιρείας μας και προσφέρουν μια μακροχρόνια θετική συνεισφορά στην κοινωνία».

Προηγούμενο άρθροΤα πατίνια της Lime διαθέσιμα στη Νότια Αττική
Επόμενο άρθροΤο νέο Dacia Duster στην Ελλάδα