Από αριστερά, Stefan Herbert και Sabrina Eickelkamp

Νέα επικεφαλής διεθνών εταιρικών πωλήσεων της Mercedes-Benz Cars αναλαμβάνει η Sabrina Eickelkamp, αντικαθιστώντας τον Stefan Herbert. 

Ο Stefan Herbert ανέλαβε CEO της Mercedes-Benz Consulting. Ο κ. Herbert υπήρξε υπεύθυνος διεθνών εταιρικών πωλήσεων της Mercedes-Benz Cars από το 2016.

Ο κ. Herbert, κάτοχος πτυχίων Διοίκησης Επιχειρήσεων της Berufsakademie της Στουτγάρδης και του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει μακρά και διακεκριμένη καριέρα στη Mercedes-Benz, ιδίως στην Κίνα, όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Mercedes-Benz και της smart Κίνας.

Με την επιστροφή του στα κεντρικά γραφεία της Daimler, στη Στουτγάρδη, το 2016, ανέλαβε επικεφαλής των διεθνών εταιρικών πωλήσεων με ενεργό συμμετοχή σε πωλήσεις και προγράμματα αγοράς της μάρκας smart. Τα νέα του καθήκοντα ως επικεφαλής της Mercedes-Benz Consulting τίθενται άμεσα σε ισχύ.

Η Sabrina Eickelkamp είναι η διάδοχος του κ. Herbert, ως Επικεφαλής Διεθνών Εταιρικών Πωλήσεων τωμ αυτοκινήτων Mercedes-Benz. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων του VWA-Hochschule της Στουτγάρδης. Εργάζεται στη Mercedes-Benz τα τελευταία 12 χρόνια, μεταξύ άλλων ως International Key Account Manager και από το 2020 σε διάφορες θέσεις ευθύνης στο Marketing & τις Πωλήσεις.

Σε επίσημη ανακοίνωση, η Mercedes-Benz Cars ανέφερε: «Η Sabrina διαθέτει ευρεία τεχνογνωσία στις πωλήσεις της Mercedes-Benz Cars και μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση διεθνών λογαριασμών και ενοικίασης. Οι γνώσεις της Sabrina εξασφαλίζουν άμεση αποτελεσματικότητα και, κυρίως, της επιτρέπουν να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των διεθνών πελατών μας το 2022 και μετά».

Φωτογραφίες: LinkedIn

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: αύξηση πωλήσεων 8,8% στο ενδεκάμηνο 2021
Επόμενο άρθροΤο ελαστικό GEOLANDAR X-CV της Yokohama στο Outlander