Σημειώστε την ημερομηνία και δηλώστε συμμετοχή στον συναρπαστικό κόσμο των σύγχρονων μεταφορών, στην LCV Day 2023 (Ημέρα LCV 2023)!

Μια εκδήλωση του Fleet Europe που υπόσχεται να παράσχει απαράμιλλη εμπειρία στους λάτρεις, τους επαγγελματίες του κλάδου και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το μέλλον της κινητικότητας.

  • Ημερομηνία: 28 Σεπτεμβρίου 2023
  • Ώρα (CET): 09:30 έως 16:00
  • Τοποθεσία: Zusmarshausen, Γερμανία

Γιατί LCV Day 2023;

Η LCV Day 2023 δεν είναι απλώς μια εκδήλωση. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στη σφαίρα της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της προόδου. Με την ταχεία εξέλιξη των παγκόσμιων μεταφορών, αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και πληροφόρησης, συγκεντρώνοντας τα πιο λαμπρά μυαλά και τις πλέον καινοτόμες εταιρείες του κλάδου.

Tι θα περιλαμβάνει

  • Συναρπαστικές κεντρικές ενότητες: Οι βασικοί ομιλητές περιλαμβάνονται στους κορυφαίους  του κλάδου μεταφορών. Ηγέτες του κλάδου, οραματιστές και εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν τις ιδέες, τις προβλέψεις και τις στρατηγικές τους για τη διαμόρφωση της μελλοντικής κινητικότητας. Θα σας εμπνεύσουν, θα σας ενημερώσουν και θα σας ενθαρρύνουν!
  • Παρουσιάσεις βιωσιμότητας: Η βιωσιμότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρο. Θα παρουσιαστούν οι πλέον πρόσφατες φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και λύσεις μηδενικών εκπομπών. Θα γνωρίσετε καινοτόμους τρόπους μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα και επίτευξης καθαρότερου και πιο πράσινου μέλλοντος, από ηλεκτρικά οχήματα έως πράσινες υποδομές.
  • Καινοτομίες αιχμής: Γνωρίστε από πρώτο χέρι πρωτοποριακές καινοτομίες που φέρνουν επανάσταση στις μεταφορές. Οι εικονικές περιηγήσεις, οι διαδραστικές οθόνες και οι παρουσιάσεις θα σας γνωρίσουν τον κόσμο των αυτόνομων οχημάτων, των συνδεδεμένων συστημάτων και των φουτουριστικών ιδεών που μόλις πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν με επιστημονική φαντασία.
  • Ευκαιρίες δικτύωσης: Γνωρίστε ομοϊδεάτες, εμπειρογνώμονες του κλάδου και πιθανούς συνεργάτες. Δημιουργήστε πολύτιμες σχέσεις, ανταλλάξτε ιδέες και ξεκλειδώστε νέες ευκαιρίες που μπορούν να διαμορφώσουν την καριέρα ή την επιχείρησή σας.
  • Workshops: Συμμετάσχετε σε workshops και ενδιαφέρουσες συζητήσεις που εμβαθύνουν σε κρίσιμα θέματα για το μέλλον των μεταφορών. Αποκτήστε πρακτικές γνώσεις, διδαχθείτε μέσω πραγματικών μελετών περιπτώσεων και αποκομίστε χρήσιμες πληροφορίες που μπορείτε να εφαρμόσετε στα δικά σας σχέδια.

Δήλωση συμμετοχής

Η συμμετοχή στην LCV Day 2023 είναι πιο εύκολη από ποτέ μέσω αυτού του συνδέσμου: https://nexuscommunication.brella.io/join/feuexpday150623/tickets

Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ενημερώσεις. Μη χάσετε την ευκαιρία συμμετοχής στην επανάσταση των μεταφορών.

Ελάτε στην LCV Day 2023 και ξεκινήστε την πορεία προς ένα πιο βιώσιμο, συνδεδεμένο και καινοτόμο μέλλον. Από κοινού, θα διαμορφώσουμε τον τρόπο που κινείται ο κόσμος!

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: αύξηση πωλήσεων κατά 21% τον Ιούλιο 2023
Επόμενο άρθροΗ Sunlight απέκτησε το 100% της A. Müller GmbH