Η Jaguar Land Rover συνεργάζεται με την παγκόσμια εταιρεία μηχανικής, ανάπτυξης προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών, Tata Technologies, προς επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της βιομηχανικής στρατηγικής της.

Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει τις βασικές παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, με λύσεις που θα εφαρμοστούν και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Η Tata Technologies θα παρέχει ολοκληρωμένο Σχεδιασμό Επιχειρηματικών Πόρων (ERP) μετασχηματισμού κατασκευαστικών μονάδων, logistics, εφοδιαστικής αλυσίδας, οικονομικών και προμηθειών της Jaguar Land Rover, με ενοποίηση δεδομένων και εμπειριών διαφόρων τμημάτων.

Η νέα διαισθητική διεπαφή χρήστη του βραβευμένου λογισμικού Tata Technologies θα σταθεροποιήσει τις δραστηριότητες, βελτιώνοντας την διαφάνεια μεταξύ των ομάδων και των προμηθευτών, με αποτέλεσμα πιο ευέλικτη και ταχύτερη προώθηση νέων οχημάτων στην αγορά.

Το ERP είναι σημαντικό για τον εξορθολογισμό και την ενοποίηση των πληροφοριών βασικών επιχειρηματικών τομέων. Η δημιουργία αποκλειστικής βάσης δεδομένων και διαδικασιών διαχείρισης τμημάτων είναι θεμελιώδης για τον μετασχηματισμό του τρόπου λειτουργίας μιας επιχείρησης. Τα συστήματα ERP μπορούν επίσης να συγκεντρώνουν, να αποθηκεύουν και να αναλύουν δεδομένα άμεσης πληροφόρησης, βοηθώντας τις εταιρείες να αντιμετωπίσουν προβλήματα, προκλήσεις και ευκαιρίες εγκαίρως και ευέλικτα.

Η συμφωνία ευθυγραμμίζει περαιτέρω την Jaguar Land Rover με τον Όμιλο εταιρειών Tata, στο πλαίσιο της στρατηγικής Reimagine. Η Tata Technologies διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε προϊόντα και ψηφιακή μηχανική, με παγκόσμιο δίκτυο άνω των 11.000 εργαζομένων και πελάτες σε πολλές χώρες.

Εκτός από τη δημιουργία ενός στάνταρ λειτουργικού προτύπου, η Tata Technologies θα ενσωματώσει το SAP S/4 HANA και το SAP BTP στο υπάρχον λογισμικό, για αναβάθμιση της αρχιτεκτονικής της Jaguar Land Rover στο πλαίσιο της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας. Το πακέτο λογισμικού SAP S/4 HANA συνιστά μετάβαση από τις παραδοσιακές λύσεις ERP, σε ένα σύγχρονο σύστημα βάσει cloud, με λειτουργική απόδοση και σταθερότητα.

Προηγούμενο άρθροH νέα έκδοση Wildtrak X του Ford Ranger
Επόμενο άρθροΤο MINI Clubman Final Edition σε περιορισμένο αριθμό