Το instacar θεωρεί υποχρέωσή του να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους στη Θεσσαλία, συνεισφέροντας, με τις δικές του δυνάμεις, σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυσή τους.

Για να συμβάλλει ουσιαστικά στην υποστήριξη των πληγέντων στη Θεσσαλία, το instacar προχώρησε στην άμεση αναστολή της καταβολής των συνδρομών, για το σύνολο των συνδρομητών του στην περιοχή, που το επιθυμούν, για τους επόμενους μήνες.

To instacar ανέστειλε την καταβολή των συνδρομών, από την πρώτη ημέρα της καταστροφικής κακοκαιρίας ενώ για τις περιπτώσεις που έχουν προκληθεί βλάβες ή ολική καταστροφή στα οχήματα των συνδρομητών του, προχωράει στην παράδοση οχημάτων αντικατάστασης, χωρίς κόστος μέχρι την αντικατάσταση ή αποκατάσταση του οχήματος, έτσι ώστε να συμβάλει, όσο το δυνατόν, στην επαναφορά στην καθημερινότητα των συνδρομητών του.

Παράλληλα, το instacar συμβάλλοντας στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη διαδικασία αποκατάστασης στην Θεσσαλία, προχώρησε στην παραχώρηση, για δύο μήνες, ενός οχήματος, για τη διανομή προϊόντων στους πληγέντες, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

Η κοινωνική συνεισφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στρατηγική του instacar και για το λόγο αυτό πρόθεση του είναι να παραμείνει κοντά στους κατοίκους της περιοχής, βοηθώντας στη δύσκολη διαδικασία αποκατάστασης των επόμενων μηνών, υλοποιώντας επιπλέον πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία.

 

Προηγούμενο άρθροΗ AVIN στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
Επόμενο άρθροAbarth 595, ένας σκορπιός κλείνει 60 χρόνια