Η Renault και η Dacia συμμετέχουν με τη σύγχρονη γκάμα των μοντέλων τους στην έκθεση “Αυτοκίνηση & Electromobility” 2023.

Η Renault είναι παρούσα με τη σύγχρονη γκάμα των μοντέλων της, που περιλαμβάνει το B-SUV Captur, το coupe-SUV Arkana, αλλά και το νέο Austral, το πληθωρικό, υβριδικό C-SUV. Πρωταγωνιστής του περιπτέρου της Renault θα είναι το νέο Mégane E-Tech Electric. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Renault που σηματοδοτεί την απαρχή της εφαρμογής του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού Renaulution. Το Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην τελείως καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής CMF-EV, έχει ισχύ 220 ίππους και αυτονομία έως 450 χιλιόμετρα. Η σύγχρονη δομή του του επιτρέπει βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, καθώς και την πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία της κατηγορίας.

Αντίστοιχα, η Dacia παρουσιάζει το νέο Spring Electric. To νέο Spring, είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia. Αποτυπώνει απόλυτα το πνεύμα της Dacia, προσφέροντας όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος οδηγός, σε ασυναγώνιστη τιμή. Εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, ενώ έχει αυτονομία έως 310 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Διατίθεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Extreme, έχει χώρο αποσκευών 290 λίτρα, ενώ, ανάλογα την υποδομή, μπορεί να φορτίσει έως 80% σε λιγότερο από 1 ώρα. Το νέο Spring θα πλαισιώνεται από το best seller Dacia Duster, το 1ο σε πωλήσεις λιανικής SUV στην Ευρώπη από το 2018, αλλά και το Dacia Sandero στην έκδοση Stepway, το μοντέλο που κατέχει την 1η θέση στις ευρωπαϊκές πωλήσεις λιανικής από το 2017.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility» άνοιξε τις πύλες της στις 23 Σεπτεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο του Γηπέδου Π. Φαλήρου, πρώην Tae Kwon Do, και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό τις ώρες 15.00 – 21.00 τις καθημερινές και 10.00 – 21.00 τα Σαββατοκύριακα.

Προηγούμενο άρθροΗ Ford στην 4η Transport Show
Επόμενο άρθροH ERGOTRAK εισάγει τα λεωφορεία Otokar στην Ελλάδα