Η Stellantis N.V. ανακοίνωσε πως η Natalie Knight θα ενταχθεί στην εταιρεία ως Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και CFO, αντικαθιστώντας τον Richard Palmer, ως τις 10 Ιουλίου 2023 το αργότερο.

Η Natalie Knight δραστηριοποιείται επί του παρόντος ως Chief Financial Offer της Ahold Delhaize, κορυφαίας παγκόσμιας εταιρείας λιανικής πώλησης τροφίμων, με έδρα την Ολλανδία.

Πριν από την ένταξή της στην Ahold Delhaize, στις αρχές του 2020, η Natalie Knight χρημάτισε CFO της Arla Foods, στη Δανία και κατείχε οικονομικές θέσεις επί 17 χρόνια στην adidas AG, στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, καθώς και καθήκοντα Επενδυτικών Σχέσεων στη BASF και την Bankgesellschaft Berlin. Η κ. Knight αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και το Freie Universität του Βερολίνου και παρακολούθησε σεμινάρια ηγεσίας στελεχών στο INSEAD της Γαλλίας και στο Πανεπιστήμιο St. Gallen της Ελβετίας.

«Χαίρομαι για την ένταξη της Natalie στην Stellantis. Έχει δραστηριοποιηθεί σε διάφορους κλάδους, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη», δήλωσε ο Carlos Tavares, CEO της Stellantis. «Με την εμπειρία της και την αναγνωρισμένη ηγετική ικανότητά της στον μετασχηματισμό επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της σαφούς εστίασης στην ESG, συνιστά την απολύτως κατάλληλη ηγέτιδα για να συνεχιστεί η επιτάχυνση της στρατηγικής Dare Forward 2030 της Stellantis. Είμαι πεπεισμένος πως θα διαδραματίσει στρατηγικό ρόλο, δίνοντας νέα ώθηση και απελευθερώνοντας τις τεράστιες δυνατότητες της Stellantis».

Η Natalie Knight θα εδρεύει στο Auburn Hills, του Michigan, με συνεχείς περιοδίες στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές.

Ο Richard Palmer, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Chief Financial Officer, πρόκειται να αποχωρήσει από τη Stellantis στις 30 Ιουνίου 2023, εξασφαλίζοντας ομαλή μεταβίβαση, μετά από διακεκριμένη 20ετή καριέρα στην εταιρεία.

«Εκ μέρους όλων των εργαζομένων της Stellantis και του Διοικητικού Συμβουλίου μας, επιθυμώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στον Richard», δήλωσε ο Carlos Tavares. «Μετά την επιτυχή πορεία του στην FCA, συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχή συγχώνευση δημιουργίας της Stellantis και στην ολοκλήρωσή της την τελευταία διετία. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον και για όποιες νέες προκλήσεις τον περιμένουν».

Προηγούμενο άρθροMazda CX-5 2023, αναβαθμισμένο και MHybrid
Επόμενο άρθροΤο νέο Ford Kuga Graphite Tech Edition