Η MG συμμετέχει στην “Αυτοκίνηση & Electromobility 2023“, δίνοντας δυναμικό παρόν και ενισχύοντας την προβολή της μάρκας στο ελληνικό κοινό, αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή της στη χώρα μας.

Η MG θα παρουσιάσει την πλούσια γκάμα των μοντέλων της, σε πλήρη σύνθεση, για πρώτη φορά στους επισκέπτες της έκθεσης.

Στο περίπτερο της MG (Νο. Α1) στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MG4 όπου έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον Ειδικό Τύπο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, με την κορυφαία τεχνολογία που προσφέρει, σε συνάρτηση με την εξαιρετική του αισθητική και την πραγματικά κορυφαία τιμολογιακή του τοποθέτηση. Οι πωλήσεις του μοντέλου έχουν ξεκινήσει και στη χώρα μας, σημειώνοντας ρεκόρ, καθιστώντας την εμπορική του επιτυχία δεδομένη.

Μαζί του θα είναι και το αμιγώς ηλεκτρικό SUV MG ZS EV, καθώς και οι υβριδικές Plug-in και “βενζινοκίνητες” εκδόσεις των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας. Το μεγαλύτερο SUV της γκάμας, το MG HS στην PHEV έκδοση έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, μαζί με το πολυσυζητημένο MG ZS που με τις εξοπλιστικές του εκδόσεις θα αποτελέσει σύντομα το best-seller της κατηγορίας του.

Η αφορμή της έκθεσης ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να δοθεί στην MG για να δείξει την πληρέστατη γκάμας της, με τα νέα και εξελιγμένα μοντέλα που έρχονται να αποτελέσουν εξαιρετικές προτάσεις αγοράς για κάθε απαίτηση.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν διαθέσιμα πολλά από τα δημοφιλή μοντέλα της MG για test drive (όπως το MG ZS 1.0T AT & MG4 με τον κινητήρα 64kW με τους 204 ίππους), στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το εκθεσιακό κέντρο του Π. Φαλήρου.

Προηγούμενο άρθροSuzuki: επέκταση των πακέτων Service Drive N’ Smile 5+
Επόμενο άρθροT&E: Οι ευρωπαίοι κατασκευαστές και τα κινεζικά EV