Η Kinsen Hellas, εταιρεία κινητικότητας που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις βραχυχρόνιας ενοικίασης (Rent a Car) και μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing) για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα, θα έχει δυναμική συμμετοχή σε τρεις κορυφαίές ετήσιες εκδηλώσεις κινητικότητας.

ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών | 17 – 20 Σεπτεμβρίου 2023

Στις 17-20 Σεπτεμβρίου, η Kinsen θα συμμετέχει στο ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα 4 υπουργείων (Μεταφορών και Υποδομών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομικών) με την υποστήριξη περισσότερων από 20 φορέων. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ωδείο Αθηνών, με φυσική παρουσία ομιλητών, συνέδρων και εκθετών και θα λάβουν μέρος στελέχη κορυφαίων εταιρειών και θεσμικοί παράγοντες του χώρου των Υποδομών και των Μεταφορών. Την Kinsen Hellas θα εκπροσωπήσει ο Business Unit Director, Mobility & Leasing Automotive, Moto, Trucks & Machinery, Γιώργος Ξυνταράκης.

Transport Show | 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2023

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή της Kinsen στην 4η Διεθνή  Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics, «Transport Show» στις 22-24 Σεπτεμβρίου, στο MEC Παιανίας. Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας, τόσο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες όσο και για τις τάσεις, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες του Leasing σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον στον κλάδο του Mobility.

4η Cargo Truck & Van Expo | 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023

Τέλος, τα στελέχη της Kinsen, θα παραστούν στην 4η «Cargo Truck & Van Expo», η οποία θα πραγματοποιηθεί στo Metropolitan Expo, το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου. Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον παλμό της αγοράς του Leasing και να επιλέξουν ευέλικτες, tailor – made επαγγελματικές λύσεις.

Προηγούμενο άρθροΈναρξη πωλήσεων της νέας GLC Coupe στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΤο Fiat 500e στην έκθεση Mobility 2023