Η Karhoo ενσωματώνει την SIXT ride

Η Karhoo ενσωματώνει την SIXT ride για παροχή premium υπηρεσιών μεταφοράς και οδηγού στους πελάτες της, συνδέοντάς τους με περισσότερους από ένα εκατομμύριο οδηγούς σε όλο τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας κινητικότητας SIXT ride.

Η Karhoo, εταιρεία της Mobilize, θα προσθέσει την υπηρεσία SIXT ride στην παγκόσμια πλατφόρμα ολοκληρωμένης κινητικότητας B2B για να επεκτείνει την προσφορά σε όλη την Ευρώπη. Η ενσωμάτωση αποσκοπεί στη βελτίωση των ιδιωτικών και επαγγελματικών μετακινήσεων, καθιστώντας πιο προσιτές τις υπηρεσίες μεταφοράς και οδηγού. Η Karhoo θα ενισχύσει τις «λευκές» λύσεις της κινητικότητας ενσωματώνοντας ολοσχερώς την SIXT ride για τους πελάτες της, παρέχοντάς τους πρόσβαση στους 600+ προορισμούς που καλύπτει η SIXT ride παγκοσμίως.

Μέσω της Karhoo, οι υπηρεσίες SIXT ride θα διατίθενται στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του 2024. Η πλήρης ενοποίηση για τις άλλες ευρωπαϊκές αγορές θα ολοκληρωθεί εντός του έτους, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες συνεργασίες της Karhoo.

Η Accor θα είναι ο πρώτος συνεργάτης που θα επωφεληθεί από την προσφορά της SIXT ride, επιτρέποντας στους επισκέπτες της ALL – Accor Live Limitless να προβούν σε κράτηση ταξί μέσω της υπηρεσίας ALL Mobility Service.

Ο Terry Coates, CEO της Karhoo, δήλωσε «Μέσω της ενσωμάτωσης της SIXT ride, αξιοποιούμε τις συλλογικές μας δυνατότητες και δημιουργούμε οικοσύστημα Κινητικότητας ως Υπηρεσίας (MaaS), αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίον οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μετακίνησης. Συνδεδεμένοι με πάνω από 1 εκατομμύριο οδηγούς παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας SIXT ride, οι συνεργάτες της Karhoo και οι πελάτες τους έχουν πρόσβαση σε ομαλές και αποτελεσματικές λύσεις μετακίνησης σε όλες τις ευρωπαϊκές περιοχές όπου δραστηριοποιούμεθα».

Προηγούμενο άρθροOλοκληρώθηκε ο γύρος του κόσμου με το EV Ford Explorer
Επόμενο άρθροThe Arc, το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της Nissan