Με πρωταγωνιστή το Avenger, όλα τα μοντέλα της Jeep θα συμμετάσχουν στην «Αυτοκίνηση-Electromοbility 2023», τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Περιστοιχισμένο από ολόκληρη την γκάμα της Jeep, το ολοκαίνουργιο Avenger θα υποδέχεται στο περίπτερο της μάρκας τους επισκέπτες της έκθεσης «Αυτοκίνηση-Electromοbility 2023», η οποία πραγματοποιείται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Από το Σάββατο 23/9 έως και την Κυριακή 1/10 το νεότερο μέλος της οικογένειας Jeep αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του για το αυθεντικό στιλ και την υψηλή τεχνολογία που υιοθετεί σε κάθε τομέα, στοιχεία που το έχουν ήδη στέψει «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023.

Γύρω του θα βρίσκεται σε παράταξη πλήρης η γκάμα της μάρκας, ξεκινώντας με το νεανικό Renegade που διψάει για περιπέτεια και το ιδανικό για τις δραστήριες οικογένειες Compass. Αμφότερα, μέσα από αποκλειστικά εξηλεκτρισμένες επιλογές καλύπτουν τόσο εκείνους που χρειάζονται ένα άνετο, ασφαλές και οικονομικό σε κατανάλωση SUV, όσο και εκείνους που αναζητούν ένα σκληροτράχηλο τετρακίνητο που να αντιμετωπίζει άνετα τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Το θρυλικό Wrangler που στην εξηλεκτρισμένη εκδοχή 4xe συνδυάζει ιδανικά τις εκτός δρόμου δυνατότητες με την υψηλή αποδοτικότητα θα περιμένει το δικό του φανατικό κοινό, όπως ακριβώς και το Gladiator που υλοποιεί τη συνταγή του απόλυτου pick-up με υλικά Jeep.

Τα εξειδικευμένα στελέχη πωλήσεων της μάρκας θα βρίσκονται εκεί για να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις τις καθημερινές από τις 15.00 έως και τις 21.00, ενώ τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 10.00 έως και τις 21.00.

Προηγούμενο άρθροΤα μικρά της Fiat στην Αυτοκίνηση-Electromοbility 2023
Επόμενο άρθροΗ Volvo με το EX30 στην Αυτοκίνηση & Electromobility 2023