Η Goodyear λανσάρει δύο νέα ελαστικά

Η Goodyear λανσάρισε δύο νέα ελαστικά, τα Endurance RSA ULT και Fuel Max RSA ULT, για να καλύψει τις νέες τάσεις του κλάδου τελικών παραδόσεων, που προκαλούνται από την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα δύο νέα ελαστικά σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τους δύο κύριους στόχους των στόλων, εν μέσω της πυρετώδους ανάπτυξης του κλάδου τελικής παράδοσης: Μείωση κόστους διαχείρισης στόλου και επίτευξη στόχων βιωσιμότητας, μέσω αυξημένης απόδοσης παραδόσεων και χαμηλότερου κόστους.

Το Endurance RSA ULT είναι το premium ελαστικό 17,5 ιντσών της Goodyear για οχήματα τελικής παράδοσης. Είναι συμβατό με ηλεκτρικά, φυσικού αερίου ή πετρελαιοκίνητα οχήματα, σχεδιάστηκε για να αντέχει στο μεγαλύτερο βάρος των EV και φέρει την ένδειξη «Electric Drive Ready» της Goodyear. Η τεχνολογία IntteliMax Rib αυξάνει τη διάρκεια ζωής του πέλματος για περισσότερες παραδόσεις, ενώ ο σχεδιασμός του παρέχει περισσότερη αντοχή και διάρκεια ζωής. Το Endurance RSA ULT θα είναι διαθέσιμο το 2ο τρίμηνο του 2022, με επιπλέον διαστάσεις στα μέσα του 2022.

Η Goodyear λανσάρει δύο νέα ελαστικά

Το Fuel Max RSA ULT είναι επαγγελματικό ελαστικό 19,5 ιντσών που σχεδιάστηκε για να συνδυάζει πρόσφυση, απόδοση καυσίμου και πολλά χιλιόμετρα. Η σύνθεση του ελαστικού παρέχει χαμηλή αντίσταση κύλισης για καλύτερη απόδοση καυσίμου και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Το Fuel Max RSA 19,5 ιντσών ULT διατίθεται σε δύο διαστάσεις.

Και τα δύο ελαστικά αναπτύχθηκαν για να αντέχουν σε σκληρές χειμερινές συνθήκες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου.

Προηγούμενο άρθροΗ Θεσσαλονίκη σε καινοτομικά έργα μικροκινητικότητας
Επόμενο άρθροΤο ντίζελ κυριαρχεί στις πωλήσεις φορτηγών το 2021