Η FREENOW γιόρτασε την επέτειο ενός έτους στην Ελλάδα

Η FREENOW γιόρτασε με ενθουσιασμό την επέτειο ενός έτους στην ελληνική αγορά. Για να σηματοδοτήσει αυτό το γεγονός, η εταιρεία διοργάνωσε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους συνεργάτες οδηγούς ταξί που έχουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Νο1 Taxi App στην Ελλάδα.

Πάνω από 100 συνεργάτες οδηγοί ταξί της FREENOW από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη παρέστησαν στην εκδήλωση, στην οποία τα ηγετικά στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τα σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς. Σήμερα, η εταιρεία έχει τα υψηλότερα ιστορικά επίπεδα εξυπηρέτησης και τους περισσότερους συνεργαζόμενους οδηγούς από ποτέ. Πάνω από 1,2 εκατομμύρια χρήστες είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα, ενώ σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα της εταιρείας προς τους επιβάτες της, εννέα στους 10 χρήστες δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι με την εφαρμογή FREENOW και την συνιστούν σε φίλους ή συγγενείς.

Η FREENOW γιόρτασε την επέτειο ενός έτους στην Ελλάδα και απένειμε βραβεία στους καλύτερους οδηγούς της
Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας, μαζί με τους βραβευθέντες οδηγούς

Στο αποκορύφωμα της βραδιάς, η FREENOW απένειμε βραβεία στους 10 κορυφαίους οδηγούς, γυναίκες και άνδρες της χρονιάς. Αυτά τα βραβεία αποτελούν την αναγνώριση για τη δέσμευση των οδηγών στην ποιότητα των διαδρομών, καθώς και τις αξιοσημείωτες εμπειρίες που προσφέρουν στους επιβάτες. Το βραβείο ‘Οδηγός της Χρονιάς’ απονεμήθηκε από τη Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας, Άσπα Τοπαλίδου, προς τον οδηγό που πέτυχε την υψηλότερη αξιολόγηση από τους επιβάτες σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο αριθμό διαδρομών, από τη μετάβαση της εφαρμογής από BEAT σε FREENOW και έπειτα.

Ακολούθησαν τα βραβεία του ‘Πρωταθλητή οδηγού’, ‘Ανερχόμενου οδηγού’, ‘Κορυφαίων οδηγών B2B’ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ‘5 star οδηγών’ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ‘Top Eco Taxi οδηγού’ αλλά και τα βραβεία ‘Σταθερή Αξία’ προς τους οδηγούς με τη μακροβιότερη συνεργασία με την εφαρμογή, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ΒΕΑΤ.

Σχολιάζοντας τα βραβεία, η  Άσπα Τοπαλίδου τόνισε: «Πριν ένα χρόνο ξεκινήσαμε μια νέα διαδρομή μαζί με τους συνεργάτες οδηγούς μας. Φέτος γιορτάζουμε την 1η επέτειο της FREENOW στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά τους. Οι οδηγοί ταξί έχουν βασικό ρόλο στο ευρύτερο δίκτυο συγκοινωνιών της Ελλάδας, καθώς βοηθούν τους ανθρώπους, καλύπτοντας τις ανάγκες για μετακίνηση. Είναι σαφές από τα σχόλια των επιβατών μας ότι οι συνεργάτες οδηγοί ταξί της FREENOW δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό, είτε προσθέτοντας λίγη χαρά στη μέρα κάποιου κατά διάρκεια της διαδρομής, είτε μεταφέροντας τους ανθρώπους προς την εργασία, το σχολείο, το πανεπιστήμιο, στον γιατρό και μερικές φορές ακόμη και προσφέροντας άμεση μετακίνηση για τη γέννα ενός μωρού!».

Προηγούμενο άρθροΟ ΟΑΣΘ στην εφαρμογή Google Maps
Επόμενο άρθροMYTILINEOS: κατασκευή φωτοβολταϊκού στο Ηνωμένο Βασίλειο