Η Dongfeng Motor επιταχύνει την ευρωπαϊκή ανάπτυξη
Voyah Free

Η Dongfeng Motor διοργάνωσε πρόσφατα την Ημέρα της Μάρκας Dongfeng στη Μαδρίτη. παρουσιάζοντας τρεις μεγάλες μάρκες της.

Στην εκδήλωση παρίσταντο ο Ma Lei, Διευθύνων Σύμβουλος της Dongfeng Motor Corporation International Business Department και της China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co., Ltd. και η Διοικητική ομάδα του ισπανού εταίρου, Salvador Caetano Group.

Η Dongfeng Motor παρουσίασε τις τρεις μεγάλες μάρκες της, Dongfeng, Voyah και Mhero, στην ισπανική αγορά. Η εταιρεία ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα των αυτοκινήτων νέας ενέργειας, Voyah Free SUV, Voyah Dream MPV και του πολυτελούς ηλεκτρικού εκτός δρόμου οχήματος Mhero I στην Ισπανία. Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση της εταιρείας, θα προσφέρουν στους εγχώριους καταναλωτές εμπειρία υψηλής αξίας, που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το Voyah Free, σύμφωνα με την Dongfeng, αναδεικνύει την αποκλειστική κινεζική κομψότητα, ενσαρκώνοντας πλήρως το σλόγκαν της μάρκας «Freedom to Explore». Το Voyah Dream, ως «Dream Mobile Castle», σχεδιάστηκε με ευρύχωρη διάταξη επτά θέσεων για διάφορες χρήσεις και παρέχει πρακτικές και ευέλικτες επιλογές.

Mhero I

Το πολυτελές ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου, Mhero I, διαθέτει την έξυπνη πλατφόρμα εκτός δρόμου Mora και οι τέσσερις κινητήρες του προσφέρουν ισχυρές επιδόσεις. Επιταχύνοντας από 0 – 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα και με μέγιστη ισχύ 800 Kw και ροπή 1400 Nm, συνδυάζει άψογα τις τεχνολογίες εκτός δρόμου και τις έξυπνες ηλεκτρικές τεχνολογίες. Το σύστημα παντός εδάφους Mhero υποστηρίζει πέντε τρόπους οδήγησης εκτός δρόμου, «χιόνι, λάσπη, άμμο, βράχους και νερό», εξασφαλίζοντας μοναδική εμπειρία.

Dongfeng Box

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και το πρότυπο Voyah i-Cozy, μαζί με τα Dongfeng Box και Dongfeng 007. Το Dongfeng Box θα κυκλοφορήσει σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες το δεύτερο εξάμηνο του 2024, καταδεικνύοντας τη δέσμευση της Dongfeng για ενίσχυση των προϊόντων της νέας ενέργειας στο εξωτερικό.

Από τη Νορβηγία μέχρι την Ισπανία, από τη Σκανδιναβική Χερσόνησο έως την Ιβηρική, η Dongfeng Motor έχει εισέλθει σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Δανία, η Ολλανδία, η Γερμανία, η Ελβετία και η Ιταλία. Στο μέλλον, η εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει να εμβαθύνει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά, συνεργαζόμενη με τοπικούς διανομείς. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Dongfeng επιδιώκει να ενισχύει συνεχώς τις δυνατότητες τοπικής προσαρμογής της, να βελτιώνει την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και να επεκτείνει σταδιακά την επιρροή της μάρκας της και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της στις αγορές του εξωτερικού μέσω διαφοροποιημένων εμπειριών προϊόντων και δραστηριοτήτων μάρκετινγκ.

Dongfeng 007
Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Volkswagen AG και Vulcan Green Steel
Επόμενο άρθροΝέο Peugeot 3008, ένα εντελώς νέο fastback SUV