Η Divitec, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει τη συμμετοχή της για 3η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Αυτοκίνηση, που διοργανώνεται φέτος από τις 23 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό ακίνητο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Η γνωστή έκθεση αυτοκινήτου επιστρέφει, με θέμα την ηλεκτροκίνηση και το e-mobility. Η Divitec, ως επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος εταιρειών e-mobility στην Ελλάδα, συμμετέχει στην “Αυτοκίνηση – Electromobility 2023” παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από την Nilox και την Urbanglide.

Τα προϊόντα που θα εκτεθούν

Μεταξύ των εκθεμάτων που θα παρουσιάσει η Divitec στην έκθεση  συγκαταλέγονται τα ηλεκτρικά πατίνια της γαλλικής Urbanglide All Road 2, Ecross Pro και Ecross Pro Boost. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν κάθε ανάγκη ηλεκτροκίνησης, εντός ή εκτός πόλης. Παράλληλα, θα εκτεθούν όλα τα πατίνια και αξεσουάρ που διατίθενται από την εταιρεία για μία ολοκληρωμένη και πιο ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα νέα προϊόντα ηλεκτροκίνησης από τη Nilox. Αναλυτικότερα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο στην κατηγορία Cargo, το C2 Cargo Ebike, ειδικά σχεδιασμένο για την μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων και βαρέων φορτίων, ιδανικό ακόμα και για επαγγελματική χρήση.

Ο Λάζαρος Πιατόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Divitec, δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου και ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, την Αυτοκίνηση 2023. Μετά από τρία χρόνια απουσίας της έκθεσης, λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε ξανά το παρόν σε αυτό το μεγάλο γεγονός. Αυτή τη χρονιά, η έκθεση  θα δώσει μεγάλη έμφαση στο emobility και στον κλάδο της βιώσιμης μετακίνησης, στον οποίο η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2016. Στο περίπτερο μας, θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών από την Nilox και την Urbanglide, δύο μεγάλα brands που εκπροσωπούμε πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά».

Η Divitec θα παρουσιάσει όλα της τα προϊόντα στο περίπτερο Δ3, στον πρώτο όροφο της έκθεσης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να τα δουν από κοντά, αλλά και να ενημερωθούν σχετικά από τους ειδικούς της εταιρείας.

Προηγούμενο άρθροΗ Solid Havas δημιούργησε τη νέα καμπάνια της MG
Επόμενο άρθροΗ FREENOW δωρίζει 90 βάσεις στάθμευσης ποδηλάτων