Η BYD συνεργάζεται με τη Διεθνή Επιτροπή Fair Play για την Προώθηση της Βιωσιμότητας και του Αθλητικού Πνεύματος.

Η BYD ανακοίνωσε την υποστήριξή της στη Διεθνή Επιτροπή Fair Play (CIFP). Αυτή η συνεργασία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, υπογραμμίζει τη δέσμευση της BYD στην προώθηση της βιωσιμότητας και της ηθικής του fair play στον αθλητισμό.

Η συμμετοχή της BYD στον κόσμο του αθλητισμού είναι καλά εδραιωμένη. Η εταιρεία ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών της IHF το 2023 και τώρα είναι ο Επίσημος Συνεργάτης του UEFA European Football Championship 2024™, που πρόκειται να ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου. Μέσω αυτών των σημαντικών συνεργασιών, η BYD είναι αφοσιωμένη στην ενίσχυση του πνεύματος του αθλητισμού, το οποίο δίνει έμφαση στη δικαιοσύνη, την ηθική, τον σεβασμό και την αίσθηση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των ανταγωνιστών.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, οι εκπρόσωποι της BYD Ουγγαρίας παρέδωσαν τα κλειδιά δύο οχημάτων BYD ATTO 3 στον Δρ. Jenő Kamuti, Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Fair Play, και στον Gábor Deregán, Εκτελεστικό Διευθυντή της Επιτροπής. Αυτά τα οχήματα θα έχουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων της Επιτροπής κατά την πολυάσχολη περίοδο που προηγείται των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο του 2024. Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν επίσης σε διάφορες αθλητικές και κοσμικές εκδηλώσεις, προωθώντας περαιτέρω το όραμα του fair play.

«Το fair play είναι μια θεμελιώδης αρχή για όλους τους αθλητές και είμαστε περήφανοι που το πρεσβεύουμε» δήλωσε ο Michael Shu, Διευθύνων Σύμβουλος της BYD Ευρώπης. «Πιστεύουμε ότι οι αξίες της δικαιοσύνης και του σεβασμού στον αθλητισμό είναι παγκόσμιες, και η συνεργασία μας με τη CIFP υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας σε αυτές τις αρχές».

Η CIFP, που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1963, έχει την έδρα της στο «Maison du Sport Français». Αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και σε συνεργασία με την UNESCO, η CIFP έχει μακροχρόνια δέσμευση στην προώθηση του fair play και του αθλητικού πνεύματος σε παγκόσμια κλίμακα.

Η συνεισφορά της BYD στη Διεθνή Επιτροπή Fair Play δεν αφορά μόνο την παροχή οχημάτων. Πρόκειται για την προώθηση ενός βιώσιμου μέλλοντος όπου οι αξίες του αθλητικού πνεύματος τηρούνται και αναδεικνύονται. Τα οχήματα ATTO 3, γνωστά για την οικολογική τους απόδοση και την καινοτόμο τεχνολογία τους, συμβολίζουν την αφοσίωση της BYD στη δημιουργία ενός πιο πράσινου κόσμου.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής NEV στον κόσμο, η BYD συνεχίζει να θέτει σημεία αναφοράς όχι μόνο στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και στην υποστήριξη παγκόσμιων πρωτοβουλιών που προωθούν την ηθική συμπεριφορά και τη βιωσιμότητα. Η εταιρεία προσβλέπει στη θετική επίδραση της συνεργασίας της με τη Διεθνή Επιτροπή Fair Play τους επόμενους μήνες και χρόνια.

 

Προηγούμενο άρθροΣημαντικές διακρίσεις για τα ελαστικά της Kumho
Επόμενο άρθροΗ ΕΕ επιβάλλει πρόσθετους δασμούς στα κινεζικά BEV