Ύστερα από ένα απόλυτα επιτυχημένο τριήμερο, η κλαδική έκθεση AUTOTEC EXPO, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan expo το φετινό φθινόπωρο, φιλοξενώντας περισσότερους από 15.000 επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανανεώνει το ραντεβού της με τον κλάδο για το 2025. 

Η AUTOTEC EXPO 2023, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΟΒΕΑΜΜ (Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων και Μοτοσυκλετών) και του ΒΕΑ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας), ενώ σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών, επισφραγίζοντας έτσι την πορεία της προς τη διοργάνωση του 2025.

Είναι γεγονός πως η ηχηρή παρουσία επίσημων φορέων, εκπροσώπων των κορυφαίων εταιρειών του aftermarket, της πολιτικής ηγεσίας αλλά και χιλιάδων επαγγελματιών, συνέβαλε καθοριστικά στον προσδιορισμό της έκθεσης ως σημείο αναφοράς και συνάντησης των συναφών με την έκθεση κλάδων. Μεγάλη επιτυχία της AUTOTEC EXPO 2023, ήταν τα εξαιρετικά σχόλια που έλαβε από περισσότερους από 1.000 ξένους επισκέπτες, εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών, που αφορούσαν το σύνολο της διοργάνωσης και την εικόνα των περιπτέρων, ορίζοντάς την ως μια έκθεση με ευρωπαϊκά πρότυπα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το παρών έδωσαν οι μεγαλύτερες εταιρείες ανταλλακτικών, εξοπλισμού και υπηρεσιών του aftermarket κλάδου του αυτοκινήτου, συνεργείων-βουλκανιζατέρ-φανοβαφείων, επιβατικών-φορτηγών αυτοκινήτων και σταθμών επισκευής, συντήρησης και φροντίδας όλων των μηχανοκίνητων οχημάτων.

Αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης αποτέλεσαν οι παράλληλες δράσεις στις οποίες περιλαμβάνονταν διαγωνισμοί, τεχνικά εργαστήρια, ομιλίες και παρουσιάσεις, οι θεματικές των οποίων κινούνταν γύρω από τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον aftermarket κλάδο του αυτοκινήτου, καθώς και η εφαρμογή τους.

Η AUTOTEC EXPO 2023, έκλεισε τις πύλες της αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σε διοργανωτές και ενδιαφερόμενο κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους επαγγελματίες του χώρου το 2025, θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Suzuki παρουσίασε το καινούργιο SWIFT
Επόμενο άρθροFord Lease: το νέο Kuga Plug-In Hybrid με 329 ευρώ μηνιαίως