Η Automobili Lamborghini «Κορυφαίος Εργοδότης Ιταλίας» για ενδέκατη συνεχή χρονιά. Η αναγνώριση έρχεται αμέσως μετά την υπογραφή της νέας σύμβασης εργασίας και την ανακοίνωση του στόχου προσλήψεων 500 νέων εργαζομένων έως το 2026.

Η πιστοποίηση της Automobili Lamborghini ως «Κορυφαίος Εργοδότης Ιταλίας», επιβεβαιώνει την θετική στάση της εταιρείας έναντι των εργαζομένων της και έρχεται σε πολύ σημαντική στιγμή. Τις τελευταίες εβδομάδες, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο διαπραγματεύσεων, επιτεύχθηκε η ανανέωση συμπληρωματικού συμβολαίου της εταιρείας. Συγχρόνως, η εταιρεία έλαβε τις πρώτες σημαντικές θεσμικές εγκρίσεις του προγράμματος Direzione Cor Tauri, του σχεδίου εξηλεκτρισμού μελλοντικών μοντέλων και απανθρακοποίησης της αλυσίδας αξίας. Το σχέδιο προβλέπει τη μεγαλύτερη επένδυση σε Έρευνα και Ανάπτυξη στην ιστορία της Lamborghini, με αποτέλεσμα τον μετασχηματισμό και την ενίσχυση των βασικών ικανοτήτων της εταιρείας και την πρόσληψη τουλάχιστον 500 νέων εργαζομένων έως το 2026.

Η πιστοποίηση «Κορυφαίου Εργοδότη Ιταλίας» 2024 καταδεικνύει την προσοχή της Automobili Lamborghini στους εργαζομένους της βάσει σαφών αξιών, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων σωματικής και ψυχικής ευεξίας, συγκεκριμένες ενέργειες υγιούς ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και ισχυρή δέσμευση στην πολυπολιτισμικότητα, την ισότητα και την συμπερίληψη.

Ο Umberto Tossini, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Πολιτισμού & Οργάνωσης, σχολίασε: «Το Top Employer Institute μας συνοδεύει για περισσότερα από έντεκα χρόνια, σε μια πορεία συνεχούς βελτίωσης των τεχνικών μας διοίκησης. Είμαστε υπερήφανοι για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα, αλλά και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση και ανοιχτό πνεύμα. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε ανθρωποκεντρικές πολιτικές για να δημιουργία επιπλέον αξίας και κατανόησης, σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους της Direzione Cor Tauri».

Προηγούμενο άρθροΤαξινομήσεις νέων επαγγελματικών οχημάτων το 2023
Επόμενο άρθροΤα αυτοκίνητα στην Ευρώπη φαρδαίνουν κατά 1 εκ. ανά διετία