Ο νοτιοκορεατικός κατασκευαστής αυτοκινήτων Hyundai Motor Group άνοιξε ένα νέο ερευνητικό κέντρο στην ινδική πρωτεύουσα, το Δελχί.

Σε συνεργασία με το Ινδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (IIT), με στόχο τη συνεργασία στην έρευνα για τον εξηλεκτρισμό και τα συστήματα μπαταριών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Το Κέντρο Αριστείας (CoE) της Hyundai για τεχνολογίες μελλοντικής κινητικότητας έχει εντοπίσει εννέα επιμέρους κοινά ερευνητικά έργα στο πλαίσιο μακροπρόθεσμης ακαδημαϊκής και βιομηχανικής συνεργασίας με το IIT Δελχί.

Τα έργα αυτά επικεντρώνονται στους εξής τομείς: κυψέλες μπαταριών, συστήματα και δοκιμές· συστήματα διαχείρισης μπαταριών (BMS)· ενίσχυση ενεργειακής πυκνότητας· ασφάλεια· αντοχή· διαγνωστικές τεχνολογίες· νέα υλικά· εξαρτήματα συστημάτων· και σχεδιασμός μπαταριών.

Προηγούμενο άρθροIRU: Λύσεις για το 2030 και μετά
Επόμενο άρθροΗ HONDA στο MOTOSHOW 2025