Ryan Waldron
Goodyear: ο Ryan Waldron Πρόεδρος Αμερικής

Η Goodyear Tire & Rubber Company ανακοίνωσε ότι ο Ryan Waldron ορίστηκε πρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας της εταιρείας στην Αμερική, αναφερόμενος στον Πρόεδρο και CEO, Mark Stewart. Διαδέχεται τον Steven R. McClellan, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε.

«Στην Goodyear, οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και με τον Ryan Waldron διαθέτουμε έναν πελατοκεντρικό επιχειρηματικό ηγέτη, με ευρεία γνώση της αγοράς και όλων των πτυχών της επιχείρησής μας, αποδεδειγμένης απόδοσης. Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω πως αναλαμβάνει πρόεδρος της Goodyear Αμερικής και είμαι πεπεισμένος ότι υπό την ηγεσία του, τόσο η εταιρεία, όσο και οι πελάτες μας, θα βιώσουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, δήλωσε ο Mark Stewart.

Ο Ryan Waldron εντάχθηκε στην Goodyear το 2003 και ανέλαβε ηγετικούς ρόλους στα οικονομικά και την εφοδιαστική αλυσίδα σε διάφορους τομείς της Βόρειας Αμερικής. Το 2012 διορίστηκε Αντιπρόεδρος Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Logistics and Προμηθειών και στη συνέχεια Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Στρατηγικής, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων και Ενσωμάτωσης Διεργασιών και Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Επιχειρήσεων Εκτός Οδικού Δικτύου και Χημικών Διεργασιών. Προσφάτως, διετέλεσε Πρόεδρος της Goodyear North America Consumer Business.

“Είναι τιμή μου και  είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτόν τον σημαντικό ρόλο σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την Goodyear. Έχουμε ισχυρή βάση και ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, με τους καλύτερους συνεργάτες στον κλάδο και την καλύτερη γκάμα προϊόντων στην ιστορία της εταιρείας. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην απόδοση αξίας μέσω του σχεδίου μας Goodyear Forward και στην προώθηση της επιχείρησής μας και των πελατών μας στην αγορά», δήλωσε ο κ. Waldron.

Προηγούμενο άρθροΗ Volkswagen στην Auto China 24
Επόμενο άρθροΕτήσιο Συνέδριο Δικτύου Hyundai Ελλάς 2024