Το Global Fleet Conference θα πραγματοποιηθεί διαδικτυκά στις 2 Δεκεμβρίου και η παρακόλουθησή του είναι δωρέαν.

Η ηλεκτροκίνηση, τα αυτόνομα οχήματα, η αξία της συνδεσιμότητας, οι στόχοι ουδέτερου άνθρακα, ο σχεδιασμός παγκόσμιας πολιτικής, είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις συζητήσεις για τον Στόλο και την Κινητικότητα το 2022 και μετά. Βεβαιωθείτε πως η στρατηγική σας είναι έτοιμη για τον μεγαλύτερο μετασχηματισμό του κλάδου.

Λάβετε μέρος στο Global Fleet Conference, με 4 ώρες συναρπαστικού περιεχομένου, με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης εμπειρογνωμόνων και βραβευμένων υπευθύνων στόλου, που σας προσφέρουν μια εικόνα του τι να περιμένετε από το Fleet & Mobility το 2022.

  1. Επίτευξη στόχων ουδέτερου άνθρακα

Μετά το COP26, η αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες πολυεθνικές εταιρείες έχουν σαφείς και συγκεκριμένους στόχους να καταστούν ουδέτερες άνθρακα. Πολλές από αυτές πριν ή μέχρι το 2050. Όταν μιλάμε για ουδέτερο άνθρακα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον ρόλο και τον αντίκτυπο των μεταφορών. Σε αυτήν την ενότητα θα πάρετε ιδέες για ρεαλιστική και πρακτική επίτευξη στόχων ουδέτερων εκπομπών άνθρακα σε ένα πρόγραμμα παγκόσμιου στόλου.

  1. Η αξία της συνδεσιμότητας

Η φάση εξερεύνησης της Συνδεσιμότητας και της Τηλεματικής ολοκληρώθηκε. Οι στόλοι παγκοσμίως υιοθετούν ολοένα και περισσότερο τη νέα τεχνολογία, καθώς κατανοούν και εκτιμούν τα οφέλη της αποτελεσματικότητας του στόλου, της συμπεριφοράς των οδηγών, της ασφάλειας και της βιωσιμότητας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο ROI της συνδεδεμένης τεχνολογίας στον παγκόσμιο στόλο σας.

  1. Παγκόσμια υιοθέτηση EV

Η ηλεκτροκίνηση είναι στην κορυφή της ημερησίας διάταξης όλων των υπευθύνων στόλου πολυεθνικών εταιρειών στον κόσμο. Είναι γεγονός πως η ηλεκτροκίνηση στόλου είναι σημαντική για την επίτευξη των εταιρικών στόχων βιωσιμότητας και των στόχων μηδενικών εκπομπών. Και παρόλο που υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ετοιμότητα EV μεταξύ περιοχών και χωρών, η υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων και οχημάτων στόλου μηδενικών εκπομπών μπορεί να οργανωθεί παγκοσμίως. Επομένως, η κατανόηση των προκλήσεων και η διαμόρφωση της σωστής στρατηγικής EV είναι πρωταρχικής σημασίας για το 2022.

  1. Αυτόνομη Κινητικότητα, από τη Φαντασία στην Πραγματικότητα

Μία από τις πιο έντονες αλλαγές που πρέπει να διέλθει ο κλάδος μας είναι οι Αυτόνομες Μετακινήσεις. Οι ειδικοί συμφωνούν πως θα αλλάξει ο τρόπος μετακίνησης και εργασίας και θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό ο τρόπος κατασκευής των πόλεων και του οικοσυστήματος. Αλλά το πώς θα λειτουργήσει αυτή η νέα ευκαιρία για τους στόλους εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση.

  1. Σχεδιάζοντας την παγκόσμια στρατηγική στόλου

Κάθε στρατηγική αξίζει όσο η εφαρμογή της. Για να πετύχει η εφαρμογή, είναι βασικό να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ παγκόσμιας στρατηγικής, περιφερειακής αναγκαιότητας και τοπικής διαχείρισης. Σε αυτήν την ενόυξτα θα ανακαλύψετε πώς να διαχειριστείτε το όραμα παγκόσμιου στόλου, από τη στρατηγική έως την εφαρμογή.

Δεν μπορεί να επιτευχθεί παγκόσμια διαχείριση στόλου χωρίς αυτές τις πέντε βασικές τάσεις που θα διαμορφώσουν τη στρατηγική και το πρόγραμμά σας το 2022.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ειδικοί και αρμόδιοι λήψης αποφάσεων από διάφορες περιοχές του κόσμου και θα υπάρξει διαμοιρασμός βέλτιστων πρακτικών από μέλη του Global Fleet Managers Club και βραβευμένους υπεύθυνους παγκόσμιων στόλων.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών, στο Global Fleet Conference 2021 περιλαμβάνοντα οι ακόλουθοι:

  • Jan-Hendrik Rauhut (Bayer), Global Fleet Manager of the Year 2021.
  • Tania Mijas (Genentech), first Fleet LatAm Manager of the Year.
  • Yuliya Lapenkova (Danone), European Fleet & Mobility Manager of the Year 2021.
  • Ricardo Koevoet (ABB), Green Fleet Manager of the Year 2021.
  • Nikola Vuckovic (Philip Morris International), Connected Fleets Manager of the Year 2021.
  • Ivor Johnson, Global Fleet Services Senior Director (Pfizer), and 2021 Inductee into the Fleet Europe Hall of Fame.
  • Bob Zimmer, Supply Chain Fleet Technology Senior Manager (PepsiCo).
  • Marcella Berta Mauri, Global Fleet Strategist (HP Inc.)
  • Marc Odinius, CEO (Dataforce).
  • Jonathan Kamanns, Associate Director Fleet & Safety (Boehringer-Ingelheim).
  • Andy Leeden, Global Director Fleet & Mobility (AstraZeneca).
  • Carlo Rietveld, Global Category Manager Mobility (Ericsson).
  • Sandra Roling, Head of Transport (Climate Group).
  • Ng Yit Ming, Regional Procurement Manager APAC (Nestlé).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφείτε εδώ.

Προηγούμενο άρθροH Lancia γιορτάζει την 115η επέτειο της δημιουργίας της
Επόμενο άρθροΟι ταξινομήσεις επαγγελματικών τον Οκτώβριο 2021