Στο Global Fleet Conference 2023, που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα από τις 15 έως τις 17 Μαΐου, το επίκεντρο θα είναι οι Βιώσιμες Προμήθειες.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η βιωσιμότητα για τους στόλους; Σε έναν κόσμο με διαταραγμένες εφοδιαστικές αλυσίδες, γεωπολιτικές συγκρούσεις και αυξανόμενες οικονομικές διαμάχες, οι στόλοι ετοιμάζουν νέα στρατηγική.

Ο στόχος των παγκόσμιων στόλων το 2023 είναι σαφής: Βελτίωση της αποτελεσματικότητας του στόλου τους με ταυτόχρονη συνεχή μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Συνδυάζοντας κρατικούς, κοινωνικούς και οικολογικούς παράγοντες, οι Βιώσιμες Προμήθειες αναδεικνύονται το πιο κρίσιμο μέρος της διαδικασίας λήψης αποφάσεων για στόλους που ακολουθούν αυτήν την πορεία. Στο Global Fleet Conference 2023, οι ειδικοί του κλάδου στόλου θα αναλύσουν την σημασία και την προσαρμογή των διαδικασιών βιώσιμων προμηθειών στους στόλους παγκοσμίως .

Με στόχο την μείωση των παγκόσμιων εκπομπών, οι Βιώσιμες Προμήθειες αποτελούν σοβαρό αντικείμενο των παγκόσμιων στόλων και τους υποστηρίζουν στην σταθεροποίηση των εφοδιαστικών αλυσίδων τους, στην προσαρμογή στην συνδεσιμότητα και στην σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους. Στο τριήμερο συνέδριο της Λισαβόνας, οι υπεύθυνοι στόλου θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις Βιώσιμες Προμήθειες μέσω της γνώσης και της εμπειρίας ειδικών του κλάδου.

Η συνταγή για ισχυρή παγκόσμια στρατηγική στόλου

Χωρίς οδικό χάρτη, η παγκόσμια στρατηγική στόλου μπορεί να αποβεί γρίφος και δεδομένα και πάροχοι επιτείνουν τη σύγχυση. Στο Global Fleet Conference 2023 στη Λισαβόνα, ειδικοί του κλάδου στόλου, συμπεριλαμβανομένου του Global Fleet Manager 2022, Guillaume de Subercasaux, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους υπεύθυνους στόλου παγκοσμίως και θα αναλύσουν πέντε απορίες σχετικά με τις Βιώσιμες Προμήθειες:

  • Ο στόλος σας καθίσταται όντως πράσινος;
  • Πώς μπορούν οι προμήθειες να επιφέρουν βιωσιμότητα;
  • Τι σημαίνει για εσάς «σκέψου παγκόσμια και δράσε περιφερειακά»;
  • Μπορεί η εγγύς προμήθεια να οδηγήσει σε επιτυχή στρατηγική;
  • Πώς θα δημιουργήσετε δεσμούς με τους προμηθευτές;

Το συνέδριο της Λισαβόνας θα επιτρέψει στους υπεύθυνους στόλου να μάθουν και να συζητήσουν όλες τις σημαντικές δεξιότητες και μεθόδους δημιουργίας ισχυρής παγκόσμιας στρατηγικής, ενσωματώνοντας τις Βιώσιμες Προμήθειες στους στόλους τους. Κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν από τους ειδικούς είναι:

  • Βελτιστοποίηση της βιωσιμότητας των εφοδιαστικών αλυσίδων.
  • Ανακαλύπτοντας εκ νέου τις μπαταρίες EV: Ανακύκλωση και επανάχρηση.
  • Επίτευξη στόχων απανθρακοποίησης και συνδεσιμότητας.
  • Υιοθέτηση επιλογών βιώσιμης κινητικότητας και πολλά άλλα.

Οι υπεύθυνοι παγκόσμιων στόλων είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν τα διδάγματα του 2022. Ενσωματώνοντας τη βιωσιμότητα στις Προμήθειες, οι υπεύθυνοι στόλου θα δημιουργήσουν ισχυρή παγκόσμια στρατηγική, βασιζόμενοι στην εμπειρία και τη γνώση. Εγγραφείτε στο Global Fleet Conference 2023 για μια εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία.

Προηγούμενο άρθροO Ιωάννης Εμιρζάς Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar
Επόμενο άρθροPeugeot 3008 – 5008: νέα υβριδική τεχνολογία 48V