Η Genesis Motor Europe πραγματοποιεί δύο ευρωπαϊκές πρεμιέρες στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood 2023, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Mastercard. Το GV80 Coupe Concept και το Genesis X Convertible εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Η πρώτη ευρωπαϊκή πρεμιέρα είναι το σπορ GV80 Coupe Concept, μετά την αποκάλυψή του στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Το GV80 Coupe Concept συνδυάζει την πρακτικότητα ενός SUV προσανατολισμένου στον τρόπο ζωής με τον δυναμισμό ενός σπορ αυτοκινήτου. Βασισμένο στη σχεδιαστική φιλοσοφία Genesis «Two Lines», διαθέτει προσθήκες που βελτιώνουν την απόδοση, συμπεριλαμβανομένου ενός διακριτικού ducktail spoiler. Περαιτέρω έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου προσδίδουν οι ζάντες αλουμινίου 23 ιντσών με μαύρο ματ φινίρισμα, τα τέσσερα ξεχωριστά καθίσματα μπάκετ, το πίσω γόνατο G-Matrix που αυξάνει την ακαμψία του πλαισίου και οι φαρδείς θόλοι των τροχών από ανθρακονήματα.

Το Genesis X Convertible θα κάνει επίσης την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη. Από κοινού με τα X Concept και X Speedium Coupe, αποτελεί το τρίτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Genesis Concept Trilogy, που τονίζουν τη δέσμευση της μάρκας για ένα μέλλον βιώσιμης πολυτέλειας. Το μοντέλο δίνει στους επισκέπτες μια εικόνα των τελευταίων εξελίξεων της σχεδιαστικής γλώσσας Athletic Elegance της μάρκας, με μοναδική αναδιπλούμενη σκληρή οροφή που διαθέτει μεμονωμένες γυάλινες επιφάνειες πάνω από τους μπροστινούς επιβάτες, παρέχοντας άμεση οπτική επαφή με το περιβάλλον τους.

Προηγούμενο άρθροΆρχισε η παραγωγή του MX-30 e-Skyactiv R-EV
Επόμενο άρθροΗ νέα BMW X1 M35i xDrive