Η FREENOW, το Νο1 Taxi app στην Ελλάδα, εγκαινιάζει τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, διαθέσιμες για όλους τους χρήστες της εφαρμογής και στις εννέα ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες λειτουργεί.

Με αυτό το βήμα, η FREENOW αναδεικνύει την ισχυρή δέσμευσή της να παρέχει τις καλύτερες και πιο ευέλικτες επιλογές μετακίνησης για κάθε περίσταση.

Οι χρήστες του FREENOW app έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και σε ελκυστικές τιμές που παρέχονται από την Avis, τη Hertz και την Europcar. Από σήμερα, οι χρήστες που βρίσκονται στις ευρωπαϊκές πόλεις όπου λειτουργεί η πλατφόρμα, μπορούν να κάνουν κράτηση για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για όσο χρόνο επιθυμούν, να το παραλάβουν από το σημείο που επιθυμούν, και να οδηγήσουν οπουδήποτε θέλουν στον κόσμο, όλα μέσα από μία εφαρμογή.

Ο Thomas Zimmermann, Διευθύνων Σύμβουλος της FREENOW ανέφερε: «Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των ανθρώπων για μετακίνηση, ως μέρος της καθημερινότητάς τους, όπου και αν επιθυμούν να φθάσουν για να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να εξερευνήσουν νέες πόλεις, ακόμα και στις διακοπές τους σε νησιά και πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού».

Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας πρόσθεσε: «Με τη νέα υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, η FREENOW βρίσκεται παντού. Ενώ έχουμε ήδη κάνει μεγάλα βήματα προς τη βελτίωση της αστικής μετακίνησης, η συγκεκριμένη καινοτομία επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να εξυπηρετήσουν ακόμη περισσότερο τις ανάγκες τους για αποτελεσματική μετακίνηση, όπου επιθυμούν».

Η λειτουργία ενοικίασης αυτοκινήτων της FREENOW διατίθεται πλέον σε όλες τις πόλεις όπου η πλατφόρμα είναι ενεργή, δίνοντας στους χρήστες την ελευθερία να κάνουν κράτηση για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που προτιμούν σε όλο τον κόσμο, απευθείας από την εφαρμογή. Η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων θα έχει ξεχωριστή σήμανση στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, και έτσι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν εύκολα τοποθεσία, ημερομηνία και περαιτέρω λεπτομέρειες για την κράτηση.

Προηγούμενο άρθροNέα γενιά καυσίμων της AVIN, ACTION Fuels
Επόμενο άρθροNέο MINI Aceman: αξιοποίηση χώρου – ελάχιστο αποτύπωμα