Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το DAF Road Show 2022, το οποίο ξεκίνησε από την πόλη της Θεσσαλονίκης στις 22 Μαΐου και επισκέφθηκε συνολικά πέντε πόλεις της Ελλάδας με τελικό σταθμό την Αθήνα.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της ERGOTRAK, με την ανάδειξη του Καλύτερου Έλληνα Οδηγού Φορτηγού DAF 2022.

Το “παρών” έδωσαν αυτοκινητιστές, οδηγοί, στελέχη μεταφορικών εταιρειών αλλά και συνεργείων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα γενιά  φορτηγών XF, XG & XG+ αλλά και να τα οδηγήσουν. Στις εκδηλώσεις έγινε αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων από τον Διευθυντή του κλάδου βαρέων οχημάτων ενώ παράλληλα οι έμπειροι πωλητές της ERGOTRAK παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τα πολλαπλά οφέλη τους.

Ως καλύτερος Έλληνας Οδηγός Φορτηγού DAF 2022, αναδείχθηκε ο Ιωάννης Μαβίδης, ο οποίος συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία και στις τρεις δοκιμασίες στις οποίες κλήθηκε να αγωνιστεί.  Πέρα από το χρηματικό έπαθλο με το οποίο επιβραβεύτηκε, κέρδισε  και το εισιτήριο να συμμετάσχει στο DAF International Driver Challenge, που θα γίνει στο Λουξεμβούργο το Σεπτέμβριο, εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Τα νέας γενιάς DAF XF, XG και XG⁺ θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς στην αγορά των φορτηγών, για την απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού. Η DAF είναι ο πρώτος κατασκευαστής που παρουσίασε μια εντελώς νέα γενιά φορτηγών που αναπτύχθηκε έχοντας λάβει υπόψιν τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τις μάζες και τις διαστάσεις των φορτηγών.

Επίσημος Διανομέας DAF Trucks είναι η ERGOTRAK του Ομίλου Σφακιανάκη.

 

Προηγούμενο άρθροΝέο οκταθέσιο Land Rover Defender 130
Επόμενο άρθροJeep Club Hellas – 10.000 χλμ σε 100 ώρες