Το C-SUV της Alfa Romeo, η μοναδική Tonale που έχει σχεδιάσει ο Αλέξανδρος Λιώκης, θα βρίσκεται στο Golden Hall από τις 7 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 4 Ιανουαρίου 2024.

Η Tonale θα εκτίθεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, 15123 Μαρούσι) προκειμένου οι επισκέπτες να έρχονται σε άμεση επαφή με τις δυναμικές και κομψές γραμμές που του προσδίδουν μοναδικό στιλ.

Το σπορ και φινετσάτο C-SUV θα αναλάβει την ξενάγησή σας στον μοναδικό κόσμο της σύγχρονης Alfa Romeo, με δυναμική που αναπτύσσεται μέσα από μια γκάμα με επιλογές τόσο ήπιας υβριδικής και Plug-In Hybrid τεχνολογίας, όσο και με κινητήρα πετρελαίου για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Η κορυφαία Tonale PHEV Q4 με τους 280 PS, τις ισχυρές επιδόσεις και το εντυπωσιακό σύστημα κίνησης, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες ημερομηνίες και κατόπιν συνεννόησης, για ένα test drive που θα μετατρέψει την εντυπωσιακή παρουσία της σε μια συναρπαστική εμπειρία.

Σε επιλεγμένες ημερομηνίες θα υπάρχει δυνατότητα test drive και εξειδικευμένα στελέχη πωλήσεων θα λύνουν όλες τις απορίες σχετικά με το αυτοκίνητο.

Προηγούμενο άρθροCitroën: Απλουστεύει και αναβαθμίζει τη γκάμα της
Επόμενο άρθροΤο νέο ηλεκτρικό MINI Cooper SE σε έκδοση JCW