Connected Fleets Conference 2022, 28 και 29 Μαρτίου στο Άμστερνταμ: Η συνδεσιμότητα ωφελεί τους στόχους βιωσιμότητας.

Οι υπεύθυνοι εταιρικών στόλων αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις το 2022. Η παρατεταμένη έλλειψη ημιαγωγών, οι αυξανόμενες τιμές ενέργειας και η άνοδος του πληθωρισμού προστίθενται στον κατάλογο των προκλήσεων και δοκιμάζουν την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα των στόλων. Σε όλα αυτά προστίθεται και η Ουκρανική κρίση.

Το κυριότερο ίσως θέμα για τους υπεύθυνους είναι η υιοθέτηση συνδεδεμένων τεχνολογιών την εποχή της ψηφιοποίησης, που διαδραματίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στην επίτευξη κοινωνικών, οικονομικών και οικολογικών στόχων εκ μέρους των στόλων.

Η 5η διοργάνωση του Connected Fleets Conference, στις 28 και 29 Μαρτίου στο Άμστερνταμ, θα αποτελέσει κρίσιμο οδηγό και εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία για τους υπεύθυνους στόλων που επιθυμούν να υιοθετήσουν συνδεδεμένες τεχνολογίες για να καταστούν «βιώσιμοι και συνδεδεμένοι».

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία μάθησης βάσει εμπειριών και γνώσεων των ειδικών και έκπτωσης λόγω έγκαιρης κράτησης, κάνοντας κλικ εδώ.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Connected Fleets Conference 2022 περιλαμβάνει διάφορα θέματα, για τα οποία ενδιαφέρονται ως επί το πλείστον οι υπεύθυνοι στόλων. Μια γρήγορη επισκόπηση:

  • Η σημασία της συνδεσιμότητας και της βιωσιμότητας στην αποτελεσματικότητα του στόλου,
  • Πώς προσδιορίζονται οι απαιτήσεις συνδεδεμένου στόλου,
  • Τρόποι διεξαγωγής επιτυχούς διαγωνισμού συνδεδεμένης τεχνολογίας,
  • Τρόποι μείωσης TCO μέσω συνδεσιμότητας και επιτάχυνσης της ενεργειακής μετάβασης,
  • Τρόποι βέλτιστης φόρτισης στόλου μέσω συνδεσιμότητας,
  • Τρόποι άψογου ελέγχου στόλων μέσω συνδεσιμότητας,
  • Εξελίξεις και τάσεις διαμόρφωσης αυτόνομων μετακινήσεων,
  • Προσδοκίες Έξυπνων Πόλεων,
  • Επίτευξη των «τεσσάρων εταιρικών στόχων» μέσω συνδεσιμότητας.

Ο παραπάνω κατάλογος περιλαμβάνει σχεδόν κάθε θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει έναν υπεύθυνο στόλου. Αλλά στο φετινό Connected Fleet Conference του Άμστερνταμ δεν περιλαμβάνονται μόνον αυτά.

Οι προοπτικές των συνδεδεμένων οχημάτων

Ο Δρ Tobias Schneiderbauer, Associate Partner της McKinsey & Company, θα παρουσιάσει τις οικονομικές, κοινωνικές και νομοθετικές τάσεις που χαρακτηρίζουν τις μελλοντικές προοπτικές της συνδεδεμένης τεχνολογίας.

Ο κ. Schneiderbauer παρέχει υπηρεσίες συμβούλου σε παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων αυτοκινήτων, προμηθευτές και εταιρείες κινητικότητας, σχετικά με τις προκλήσεις των τεχνολογικών μεταβολών, συμπεριλαμβανομένων των συνδεδεμένων αυτοκινήτων, για πάνω από δέκα χρόνια. Στην παρουσίασή του, ο κ. Schneiderbauer θα επισημάνει τα κυριότερα στοιχεία που θα διαμορφώσουν το μέλλον των συνδεδεμένων οχημάτων και θα παρέχει κρίσιμες συμβουλές αντιμετώπισης σημαντικών οικονομικών, κοινωνικών και νομοθετικών τάσεων κατά την εξέλιξη της τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας.

Τα «5 συστατικά» του μέλλοντος

Ο Δρ Maxime Flament, Chief Technology Officer της 5GAA, θα παρουσιάσει τον τρόπο συλλογής των τεχνολογιών συνδεδεμένου στόλου. Αυτή η μέθοδος αποκαλείται «5G» και θα τροφοδοτήσει τις έξυπνες πόλεις, τα ευφυή συστήματα μεταφοράς και τους πλέον κρίσιμους κλάδους.

Ο κ. Flament, ο οποίος έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους σε ευρωπαϊκές δραστηριότητες. όπως η οδική ασφάλεια, τα συνδεδεμένα οχήματα και η αυτόνομη οδήγηση, τα τελευταία 15 χρόνια, θα ξεχωρίσει όλα τα βασικά στοιχεία του 5G και του IoT (Διαδικτύου των Πραγμάτων), για κατανόηση και εφαρμογή της τεχνολογίας εκ μέρους των υπευθύνων στόλου.

Εγγραφείτε εγκαίρως

Η συνδεσιμότητα θα αποτελέσει την σημαντικότερη πτυχή της διαχείρισης στόλου προς επίτευξη εταιρικών στόχων βιωσιμότητας και απανθρακοποίησης στο μέλλον. Το Connected Fleets Conference συγκεντρώνει τους καλύτερους εμπειρογνώμονες και υπεύθυνους στόλων του κλάδου για τις απαραίτητες συνέργειες και παρέχει την ευκαιρία πρόσβασης στη γνώση.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ και να εγγραφείτε.

Προηγούμενο άρθροΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2022
Επόμενο άρθροΟι ταξινομήσεις επαγγελματικών τον Ιανουάριο 2022