Μείωση της χρέωσης προμίσθωσης στο 1,20 ευρώ ανακοίνωσε η BEAT, μετά τον εξορθολογισμό των τιμών του ταξί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με στόχο, όπως ανακοίνωσε, τη μικρότερη επιβάρυνση για τους επιβάτες.

Η αρχική απόφαση, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, έχει επιφέρει ήδη υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών για τους επιβάτες, ενισχύοντας παράλληλα το εισόδημα των οδηγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη από τις πρώτες μέρες εφαρμογής του μέτρου, οκτώ στους 10 επιβάτες της BEAT εξυπηρετούνται άμεσα, καθώς οι 8.000 συνεργαζόμενοι οδηγοί ταξί διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές. Παράλληλα, την τελευταία εβδομάδα καταγράφεται 5% αύξηση στις διαδρομές που ολοκληρώνονται μέσα από την εφαρμογή.

Με τη ζήτηση για υπηρεσίες ταξί να αυξάνεται συνεχώς – και συνολικά 61% σε σχέση με το 2019 – η εταιρεία, όπως αναφέρει, υποστηρίζει διαρκώς τους συνεργαζόμενους οδηγούς της ώστε να μπορεί  να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επιβάτες. Η ανάγκη στήριξης του εισοδήματος των οδηγών  είχε ερευνηθεί* και γνωστοποιηθεί από την εταιρεία, ενώ οι ταυτόχρονες και επακόλουθες καθυστερήσεις στην εύρεση ταξί την έκαναν επιτακτική.

Η BEAT, δηλώνει πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την αγορά και να αξιολογεί διαρκώς, τόσο την εν λόγω απόφαση, όσο και τα αποτελέσματά της, ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό και την απαραίτητη στήριξη στους οδηγούς συνεργάτες της.

 

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Peugeot 408, ένα απροσδόκητο δυναμικό fastback
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακά χρώματα για τα Opel Astra και Mokka