Ayvens: H Aurélie Lemaire Global Director of OEM Partnerships

Η Ayvens ανακοίνωσε τον άμεσο διορισμό της Aurélie Lemaire ως Global Director of OEM Partnerships, η οποία ήταν προηγουμένως Διευθύντρια Λιανικών Πωλήσεων & Συνεργασιών της Ayvens στη Γαλλία.

Η Aurélie Lemaire, που θα αναφέρεται στην Annie Pin, Chief Commercial Officer της Ayvens, αντικαθιστά τον Adrian Porter, του οποίου τα επόμενα καθήκοντα στην εταιρεία θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

Η Ayvens είναι πρωτοπόρος στο full-service leasing, έχοντας δημιουργήσει ευρύ δίκτυο συνεργασιών τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει συνάψει πάνω από 200 συμφωνίες με 16 κατασκευαστές αυτοκινήτων πανευρωπαϊκής κάλυψης σε 31 χώρες. Αυτό το σημαντικό δίκτυο συνεργασιών αντανακλά την ικανότητα της Ayvens να δημιουργεί μακροχρόνιες συνεργασίες leasing με παραδοσιακούς κατασκευαστές και με νεοεισερχόμενους. Η εταιρεία τους βοηθά να διαφοροποιήσουν τα πρότυπα διανομής, μέσω ψηφιακών και φυσικών λύσεων και υπηρεσιών πλήρους μίσθωσης λευκής ετικέτας, διευρύνοντας παράλληλα το αποτύπωμά τους στην αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτές οι συνεργασίες συμβάλλουν στη στρατηγική ανάπτυξης της Ayvens και υποστηρίζουν πλήρως τη δέσμευση της εταιρείας για παροχή καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων κινητικότητας.

Η Aurélie Lemaire ξεκίνησε την καριέρα της το 2006 ως ανεξάρτητη δικηγόρος εμπορικού δικαίου στο Παρίσι. Το 2008, ανέλαβε επιχειρησιακή δικηγόρος της Square One Resources, εταιρεία προσλήψεων, στο Λονδίνο. Το 2012, εντάχθηκε στην ALD Automotive, νυν Ayvens, ως Νομικός Σύμβουλος με εξειδίκευση στις διεθνείς συμβάσεις και ανέλαβε Επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας το 2014. Το 2018 διορίστηκε Επικεφαλής OEM και τραπεζικών συνεργασιών, προωθώντας βασικές συνεργασίες και ενισχύοντας την παρουσία της εταιρείας στην αγορά. Ένα χρόνο αργότερα, διορίστηκε Διευθύντρια Λιανικών Πωλήσεων & Συνεργασιών της ALD Automotive, νυν Ayvens, στη Γαλλία.

Η κ. Lemaire είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Ιδιωτικό Δίκαιο και τη Βιομηχανική Ιδιοκτησία από το Πανεπιστήμιο Panthéon-Assas με διπλή δυνατότητα εκπροσώπησης στα δικαστήρια του Παρισιού και του Λονδίνου.

Φωτογραφία: Ayvens – Aurélie Lemaire 

Προηγούμενο άρθροBYD: εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Τουρκία
Επόμενο άρθροEuro NCAP: Σημαντική βελτίωση επιδόσεων ασφαλείας LCV