Η Autohellas Hertz σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τις καινοτόμες υπηρεσίες της στην «Auto Athina 2024». Η έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει η Autohellas Hertz, με ιδιαίτερη έμφαση στο Leasing.

Στο περίπτερο της Hertz, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία, θα είναι το διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης που θα παρουσιαστεί, το οποίο θα επιτρέψει στους επισκέπτες να γνωρίσουν το Leasing σε βάθος, με έναν ευχάριστο και αλληλεπιδραστικό τρόπο. Αυτή η προσέγγιση στοχεύει στο να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες σχετικά με τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει το Leasing μέσω της Hertz.

Παράλληλα, η Autohellas Hertz θα λανσάρει επίσημα τη νέα καινοτόμο εφαρμογή “Hertz Connect”. Αυτή η εφαρμογή υπόσχεται να προσφέρει μια διαδραστική και συνδεδεμένη εμπειρία, με αυτοματοποιήσεις και πρωτοποριακά εργαλεία που θα εξοικονομούν χρόνο για τους πελάτες του Hertz Leasing αλλά και για όσους αναζητούν προσφορές Leasing προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Autohellas Hertz θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Προηγούμενο άρθροFiat 600: Ιταλική φινέτσα στην Auto Athina 2024
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκαν οι δασμοί στα κινεζικά ηλεκτρικά – συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις