Αλλαγές ανακοίνωσε η Toyota Motors North America (TMNA) στα ανώτατα στελέχη της που ίσχυσαν από την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023.

Η Toyota Βόρειας Αμερικής (TMNA) προχώρησε σε τοποθετήσεις ανωτάτων στελεχών που θα υποστηρίξουν τις μάρκες Toyota και Lexus στην περιοχή, προς υποστήριξη του στόχου της επίτευξης βιώσιμης μετακίνησης επόμενης γενιάς.

Ο Mike Sweers ανέλαβε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης και Διευθυντής Τεχνολογίας της TNMA και η Susan Elkington Ανώτερη Αντιπρόεδρος  Προμήθειας Ηλεκτρικών Οχημάτων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο κ. Sweers, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων και παγκόσμιος επικεφαλής μηχανικός φορτηγών, αναφέρεται πλέον στον CEO της TMNA, Ted Ogawa. Αντικαθιστά τον πρώην Επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης, Shinichi Yasui, ο οποίος συνεχίζει ως επικεφαλής έργου του εργοστασίου υδρογόνου της Toyota Motor Corporation.

Η κ. Elkington, η οποία ήταν πρόεδρος της Toyota Motor Manufacturing Kentucky (TMMK), αναφέρεται πλέον στον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο μηχανικής και παραγωγής, Takefumi Shiga. Είναι υπεύθυνη για την επιτάχυνση του ηλεκτρικού μετασχηματισμού της Toyota, με έμφαση στη στρατηγική παραγωγής και προμήθειας μπαταριών και ηλεκτρικών οχημάτων.

Άλλες τοποθετήσεις

Ο Kerry Creech, ο οποίος ήταν Αντιπρόεδρος Παραγωγής της TMMK, ανέλαβε πρόεδρος της TMMK (αναφερόμενος στην κ. Elkington).

Ο Norm Bafunno, ο οποίος ήταν Ανώτερος Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Μηχανικής, ανέλαβε Ανώτερος Διευθυντής Παραγωγής (αναφερόμενος στον κ. Shiga).

Ο Chris Nielsen, ο οποίος ήταν Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Υποστήριξης Προϊόντων και επικεφαλής Ποιότητας της TMNA, ανέλαβε και τις προμήθειες και ανάπτυξη προμηθευτών της Βόρειας Αμερικής.

Φωτογραφία Toyota: Mike Sweers (αριστερά) και Susan Elkington 

Προηγούμενο άρθροΤα ελαστικά στις υψηλές θερμοκρασίες
Επόμενο άρθροΔιακρίσεις για τα ελαστικά Continental το 2023