Μετά την επιτυχία του GSEA Opening Event της προηγούμενης χρονιάς, η μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιείται και φέτος στην Αθήνα. To GSEA Opening Event θα λάβει χώρα στις 23 Οκτωβρίου, στις 18.00 στις εγκαταστάσεις του Alba Graduate Business School, Ξενίας 6-8 Αθήνα, με την υποστήριξη του Alba Graduate Business School, The American College of Greece και απευθύνεται σε φοιτητές, καθηγητές και startuppers.

Το φετινό Opening Event, τα έχει όλα! Experience share από επιχειρηματίες, δυναμικά panel discussions και πληροφορίες για το φετινό διαγωνισμό. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους κάνοντας κράτηση της θέσης τους ηλεκτρονικά.
Για όσους δεν καταφέρουν να παρακολουθήσουν το GSEA opening event στην Αθήνα, αντίστοιχα events πραγματοποιούνται φέτος και στο Ηράκλειο Κρήτης στις 6 Νοεμβρίου καθώς και στην Πάτρα, στις 12 Νοεμβρίου.

Σχετικά με το Global Student Entrepreneur Awards (GSEA)
Το Global Student Entrepreneur Awards (GSEA) είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Entrepreneurs’ Organization (EO) και έχει ως στόχο να αναδείξει τους καλύτερους φοιτητές-επιχειρηματίες κάτω των 30 ετών. Οι συμμετέχοντες στο GSEA έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες και να λάβουν καθοδήγηση από έμπειρους μέντορες. Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη είναι μέρος της προώθησης του διαγωνισμού στην Ελλάδα, προσελκύοντας ενδιαφερόμενους φοιτητές να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες που προσφέρει το GSEA και να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το 2025.

Προηγούμενο άρθροΙΟΑΣ: Πρωτοβουλία κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ
Επόμενο άρθροΤο Tesla Model Y διαθέσιμο και ως 7θέσιο στην Ελλάδα