Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Škoda και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, ανακοίνωσε τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την Κοιλάκος Ε.Π.Ε. στον τομέα των After Sales υπηρεσιών. Πέρα από τα επιβατικά Volkswagen και Škoda, η συνεργασία επεκτείνεται πλέον και στα επαγγελματικά οχήματα Volkswagen.

Οι κάτοχοι επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων Volkswagen μπορούν να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου After Sales υπηρεσίες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κοιλάκος Ε.Π.Ε. στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 328-330. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, φανοποιείας και βαφής, ακολουθώντας τα υψηλά πρότυπα του κατασκευαστή. Με σύγχρονο εξοπλισμό, γνήσια ανταλλακτικά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα πρότυπα του Volkswagen Group και της Kosmocar, διασφαλίζεται η άριστη λειτουργία των οχημάτων.

Η Κοιλάκος Ε.Π.Ε., με 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου και μακρόχρονη συνεργασία με το Volkswagen Group, εγγυάται άριστη εξυπηρέτηση στους κατόχους επαγγελματικών μοντέλων όπως Caddy, Transporter, Crafter, Amarok και ID. Buzz Cargo, προσφέροντας κορυφαίες After Sales υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία.

Προηγούμενο άρθροStellantis: «Υβριδικά» προβλήματα στην γραμμή παραγωγής
Επόμενο άρθροHONDA HR-V Ανανεωμένο και με κορυφαία υβριδική απόδοση: από €35.300